Facebook Pixel «Σούσουρο» μέσα στον ΠΑΟ με μεταγραφή που… σκάει – Τι έγινε στα αποδυτήρια, τι έκανε ο «Λύμπε»!
| 2017-01-28 21:10:00

«Σούσουρο» μέσα στον ΠΑΟ με μεταγραφή που… σκάει – Τι έγινε στα αποδυτήρια, τι έκανε ο «Λύμπε»!

«Σούσουρο» μέσα στον ΠΑΟ με μεταγραφή που… σκάει – Τι έγινε στα αποδυτήρια, τι έκανε ο «Λύμπε»!

Ο ποδοσφαιριστής που θέλει πάρα πολύ να φορέσει τα πράσινα και οι κινήσεις του Τεχνικού Διευθυντή των Πρασίνων που έγιναν θέμα για ασυνήθιστο λόγο.

H μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει προς το τέλος της, με αποτέλεσμα οι διοικούντες του Παναθηναϊκού να «τρέχουν» για να κλείσουν παίκτες στον λιγοστό χρόνο που απομένει.

Μια περίπτωση που προέκυψε κυριολεκτικά… από το πουθενά είναι αυτή του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος εμφανίζεται «ζεστός» στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Λανς. Ο παίκτης αποχώρησε το καλοκαίρι εξαιτίας του Στραματσόνι, όμως αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε στην Γαλλία.

Δεν έχει καταφέρει να βρει θέση βασικού ούτε στη Λανς και έτσι επιθυμεί σφόδρα την επιστροφή του στο Τριφύλλι τώρα που δεν βρίσκεται πια στον πάγκο του ο Ιταλός προπονητής. Αντίστοιχα, η ομάδα του δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει, γεγονός που καθιστά την περίπτωση αρκετά εύκολη, σε συνδυασμό με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, το ιδιαίτερο σε αυτή την υπόθεση είναι πως το ζήτημα της επιστροφής Κλωναρίδη έγινε θέμα στα αποδυτήρια, αφού ο 24χρονος άσος ήταν ο ίδιος που γνωστοποίησε το ενδεχόμενο. Ο Έλληνας εξτρέμ αποκάλυψε την πιθανότητα να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα σε φίλους του μέσα από την ομάδα, με αποτέλεσμα τα νέα να γίνουν γνωστά προτού ανακοινώσει ο,τιδήποτε επίσημα η διοίκηση ή γραφτεί κάτι σχετικό στον Τύπο.

Πάντως, αν προχωρήσει η υπόθεση και έχει αίσιο τέλος, η επιλογή του Λυμπερόπουλου για Κλωναρίδη είναι η ιδανική για τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να προσφέρει σε ρόλους που η ομάδα έχει έλλειμμα μετά την αποχώρηση του Ιμπάρμπο, τον τραυματισμό του Λέτο και την απουσία του Εμποκού λόγω Κόπα Άφρικα. Παράλληλα, αποτελεί μια δοκιμασμένη λύση, την οποία γνωρίζουν καλά στον σύλλογο και όχι κάποιο «λαχείο» από το εξωτερικό τύπου Ρινάλντι, ενώ η επιλογή του σε καμία περίπτωση δεν θα δυσαρεστήσει τον κόσμο της ομάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags