Facebook Pixel "Φόβος και τρόμος" οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ στη Γλυφάδα - Το δίδυμο της συμφοράς και οι ...κατάρες!
| 2017-01-29 15:00:00

"Φόβος και τρόμος" οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ στη Γλυφάδα - Το δίδυμο της συμφοράς και οι ...κατάρες!

"Φόβος και τρόμος" οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ στη Γλυφάδα - Το δίδυμο της συμφοράς και οι ...κατάρες!

Τι συμβαίνει με τους δύο "πράσινους" στη γνωστή περιοχή των νοτίων προαστίων; Γιατί αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού; O Σκύλος που βρίσκεται παντού το μύρισε κι αυτό... 

Κάνει πάντα μεγάλη εντύπωση στον κόσμο όταν βλέπει ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου να απολαμβάνουν τον καφέ σε μαγαζιά ως ...κοινοί θνητοί.

Κάτι το βεβαρυμένο τους πρόγραμμα, κάτι το γεγονός ότι έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε μόνο με αθλητική περιβολή στα γήπεδα, μας έχουν κάνει σχεδόν να ξεχάσουμε ότι είναι κι αυτοί άνθρωποι που αρέσκονται στις απλές καθημερινές απολαύσεις όταν έχουν χρόνο.

Πάντως, οι μαγαζάτορες και οι υπάλληλοι ενθουσιάζονται επίσης όταν τους βλέπουν στα στέκια τους, όχι μόνο λόγω της ιδιαιτερότητας των επισκέψεών τους, αλλά και του ...κέρδους. Οι ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων αναγνωρίζονται από τον κόσμο, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να τους χαιρετήσει. Γίνεται αρκετό σούσουρο γενικώς με αποτέλεσμα αυτοί να φεύγουν ικανοποιημένοι και να αφήνουν συνήθως καλά φιλοδωρήματα.

Αναγνωρίσιμοι παίκτες, φυσικά, είναι οι Ζέκα και Μολέδο του Παναθηναϊκού. Οι δυο "πράσινοι" συχνάζουν στη Γλυφάδα, όπου απολαμβάνουν τον καφέ τους στις τοπικές καφετέριες όποτε ξεκλέβουν χρόνο από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Παρ' όλα αυτά οι δυο τους δε γίνονται δεκτοί με την ίδια θέρμη από τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους και μάλιστα έχουν ...κερδίσει και το παρατσούκλι "δίδυμο της συμφοράς"!

Ο λόγος; Είναι κάπως πιο ...προσεκτικοί από τους περισσότερους στα tips (κοινώς πουρμπουάρ) που αφήνουν. Προφανώς, οι δύο ποδοσφαιριστές είτε εχουν μάθει αλλιώς στις πατρίδες τους και δεν είναι ακόμα συνηθισμένοι στην ελληνική πρακτική στο θέμα του φιλοδωρήματος, είτε εναρμονισμένοι στους καιρούς μας που η κρίση χτυπά ακόμα και τους έχοντες, προσέχουν για να έχουν. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν γλιτώνουν από τις... κατάρες των σερβιτόρων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags