Facebook Pixel Τυχερός φίλαθλος της παιδικής Κερκίδας ΟΠΑΠ συνοδεύει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο
Life
| 2017-02-14 14:20:00

Τυχερός φίλαθλος της παιδικής Κερκίδας ΟΠΑΠ συνοδεύει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο

Τυχερός φίλαθλος της παιδικής Κερκίδας ΟΠΑΠ συνοδεύει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο

Το όνειρο του πραγματικότητα έκανε ένας μικρός φίλαθλος της Κερκίδας ΟΠΑΠ που βρέθηκε στο πλευρό του Κάρλος Ζέκα και ένιωσε τον παλμό του γηπέδου στο «Απόστολος Νικολαϊδης» όπως κανένας άλλος.

Ο τυχερός οκτάχρονος τράβηξε το «μαγικό» χαρτάκι στην κλήρωση των δώρων που προσφέρει η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ σε κάθε αγώνα και είχε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ο μικρός φίλαθλος του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα δεκάδες παιδιά που κληρώνονται κάθε εβδομάδα μέσω του www.kerkidaopap.gr και ζουν μια μοναδική εμπειρία, στην ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα, που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ, στα γήπεδα οκτώ ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Η Κερκίδα ΟΠΑΠ υποδέχεται σε κάθε αναμέτρηση 50 παιδιά με τους συνοδούς τους και φιλοξενεί δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για τους μικρούς φίλους: face painting, δώρα και φωτογράφιση με τον περίφημο «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος.

Όσοι επιθυμούν να κερδίσουν δωρεάν διπλά εισιτήρια για επιλεγμένους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου, θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr. Εκεί μπορούν να δουν και το πρόγραμμα όλων των αγώνων, που περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις.

Στο μπάσκετ έρχονται οι ευρωπαϊκοί αγώνες ΑΕΚ- Juventus Utena, στις 21/2, για το Basketball Champions League και Παναθηναϊκός Superfoods- Unics Kazan, στις 24/2, για τη Euroleague. Επίσης, η αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στις 25/2 για την Α1.

Στο ποδόσφαιρο η Κερκίδα ΟΠΑΠ βλέπει Super League. Στις 18/2 θα βρίσκεται στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα- Κέρκυρα και στις 19/2 στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πλατανιά.

 

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags