Facebook Pixel "Αν ο Ομπαμεγιάνγκ έπαιζε στον ΠΑΟΚ, θα τον …γιούχαραν κάθε Κυριακή"!
| 2017-02-14 20:24:00

"Αν ο Ομπαμεγιάνγκ έπαιζε στον ΠΑΟΚ, θα τον …γιούχαραν κάθε Κυριακή"!

"Αν ο Ομπαμεγιάνγκ έπαιζε στον ΠΑΟΚ, θα τον …γιούχαραν κάθε Κυριακή"!

Παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Σάλκε. Αναφέρθηκε στην Γερμανική ομάδα αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μίλησε για τον Πρίγιοβιτς αλλά και τον Κλάους Αθανασιάδη. Διαβάστε τι είπε για τους Γερμανούς φιλάθλους αλλά και τι θα γινόταν αν ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Άρη Καρασαββίδη!

Όσα είπε ο Άρης Καρασαββίδης στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με την Σάλκε: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση , αλλά δεν παύει να είναι μια Γερμανική ομάδα που παλεύει μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Μπορεί να σε κοιμίσει με το παιχνίδι της, έχει πολύ τρέξιμο η ομάδα. Στο τελευταίο ματς με την Χέρτα, χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο , κέρδισε εύκολα με 2-0.

Η άμυνα της δεν μπορεί να κατεβάσει μπάλα και κάνουν εύκολα το λάθος».

Θα επηρεάσει την Σάλκε η καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας;

«Οι Γερμανοί φίλαθλοι είναι κυρίες, ούτε ατμόσφαιρα ούτε τίποτα, σε σχέση δηλαδή με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν είναι τίποτα. Οι παίκτες και οι ομάδες αυτές δεν επηρεάζονται συνήθως από έδρες. Έχουν μάθει να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Θα είναι σίγουρα …ντόπα για τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι αρνητικό για την Σάλκε.

Αναφορικά με τον Πρίγιοβιτς αλλά και τον Κλάους: «Είναι φορ περιοχής που με μια κίνηση σου κάνει γκολ. Το κατέβασμα που κάνει με το στήθος δείχνει ποιότητα. Δύσκολα του βγαίνεις από μπροστά, μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά δείγματα.

Για μένα ο Κλάους είναι από τα καλύτερα φορ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, και από τους πιο αποτελεσματικούς. Ο Κλάους χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου για να ξανανέβει ψυχολογικά. Πρέπει να στηριχτεί γιατί πάνω από όλα είναι «ΠΑΟΚτσάκι». Άμα έπαιζε ο Ομπαμεγιάνγκ(ποδοσφαιριστής Ντόρτμουντ) στον ΠΑΟΚ, θα έτρωγε γιούχα σε κάθε παιχνίδι. Χάνει κάτι γκολ που δεν χάνονται…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags