Facebook Pixel Πήρε θέση ο Ρέτσος για τον... αμυντικό χαφ
| 2017-02-15 14:28:00

Πήρε θέση ο Ρέτσος για τον... αμυντικό χαφ

Πήρε θέση ο Ρέτσος για τον... αμυντικό χαφ

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Οσμάνλισπορ απέφυγε τα μεγάλα λόγια, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει ως αμυντικό χαφ

Στην αρχική του τοποθέτηση, είπε: "Καλησπέρα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο. Από την στιγμή που είναι στους 32 σημαίνει πως είναι καλή ομάδα. Να είμαστε προσεκτικοί πίσω, να κρατήσουμε το μηδέν και πιστεύουμε πως με τον κόσμο μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για το βήμα πρόκρισης".

Στη συνέχεια, τόνισε: "Πιστεύω πως είναι διαφορετικό το ματς στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ ιδιαίτερο. Από εκεί και πέρα κοιτάμε την πρόκριση. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει και μπορούμε να τα καταφέρουμε"

Για το γεγονός πως είναι να παίξει αμυντικός χαφ: "Κοιτάξτε στην ηλικία που είμαι θέλω να παίζω ποδόσφαιρο. Αυτό ξεκίνησα και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Είναι σημαντικό να μπορείς να παίζεις πάνω από μία θέση. Μου λένε να το ευχαριστιέμαι και να μην έχω άγχος. Δίνω το 110%. Εάν με επιλέξει ο κόουτς να παίξω θα τα δώσω όλα. Ο κάθε παίκτης πρέπει να δίνει το 100% και εάν το δίνει θα τα καταφέρει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags