Facebook Pixel Πρώτη παρουσίαση του ανανεωμένου VW Golf
Άλλα Σπορ
| 2017-02-21 16:16:00

Πρώτη παρουσίαση του ανανεωμένου VW Golf

Πρώτη παρουσίαση του ανανεωμένου VW Golf

Σήμερα παρουσιάζεται στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, το ανανεωμένο VW Golf.

Το γερμανικό αυτοκίνητο έχει δεχθεί ένα ευρύ πρόγραμμα αναβάθμισης το οποίο ενισχύει τη θέση του στην μικρομεσαία κατηγορία.

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου στον τομέα των πωλήσεων, προσέδωσε νέα στοιχεία στο αυτοκίνητο που συγκεντρώνει τον υψηλότερο αριθμό πωλήσεων ανάμεσα στα μοντέλα που παράγει.

Το ανανεωμένο VW Golf έχει βελτιωμένη σχεδίαση, καλύτερα χαρακτηριστικά και εξελιγμένα συστήματα υποστήριξης. Είναι το πρώτο μικρομεσαίο αυτοκίνητο με έλεγχο λειτουργιών μέσω χειρονομιών. Το Discover Pro, μπορεί να ελέγχεται μέσω χειρονομιών.

Η οθόνη 9,2 ιντσών, αποτελεί μία ολοκληρωμένη μονάδα απεικόνισης σε συνεργασία με τη ψηφιακή οθόνη οργάνων Active Info Display, που είναι επίσης νέα στο Golf.

Ταυτόχρονα, η γκάμα διαδικτυακών υπηρεσιών και εφαρμογών έχει διευρυνθεί. Βασική φιλοσοφία εδώ είναι το ?έξυπνο σπίτι?: Αυτό σημαίνει ότι η πόρτα του σπιτιού θα μπορεί να ανοίγει ? με το κινητό στο αυτοκίνητο μέσω MirrorLink και της νέας εφαρμογής DoorBird ? για ένα μέλος της οικογένειας, έναν πωλητή ή courier. Στην περίπτωση αυτή, ο οδηγός βλέπει online ποιος χτυπά το κουδούνι του σπιτιού.

Τα συστήματα υποστήριξης περιλαμβάνουν το City Emergency Braking, το νέο σύστημα παρακολούθησης πεζών (Front Assist), το νέο Traffic Jam Assist (ημιαυτόνομη οδήγηση μέχρι 60 χλμ./ώρα) και το Emergency Assist. Το Traffic Jam Assist αυξάνει ταυτόχρονα την άνεση και ευκολία του οδηγού σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας.

Εξοπλίζεται με νέους βενζινοκινητήρες 1.5 TSI απόδοσης 130 είτε 150 ίππων. Το ανανεωμένο Golf GTI αποδίδει 230 ίππους, το ισχυρότερο το GTI Performance αγγίζει τους 245 ίππους. Η κατανάλωση βελτιώθηκε έως 0,3 λίτρα/100χλμ. χάρη στο νέο 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Νέοι προφυλακτήρες, νέα μάσκα και νέα πίσω φώτα full-LED, περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό. Όλες οι εκδόσεις παρέχουν ακόμα πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού.

Οι πωλήσεις ξεκινούν στις 20 Μαρτίου. Δεν αναμένονται σημαντικές διαφορές στις τιμές πώλησης.

Πηγή: Praktoreio-sport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags