Facebook Pixel Πρόβλεψη - βόμβα: "Αυτό να παίξετε το Ολυμπιακός – Οσμάνλισπορ, τόσα γκολ θα μπουν στο Καραϊσκάκης"!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-16 11:00:00

Πρόβλεψη - βόμβα: "Αυτό να παίξετε το Ολυμπιακός – Οσμάνλισπορ, τόσα γκολ θα μπουν στο Καραϊσκάκης"!

του Γιώργου Κτενά
Πρόβλεψη - βόμβα: "Αυτό να παίξετε το Ολυμπιακός – Οσμάνλισπορ, τόσα γκολ θα μπουν στο Καραϊσκάκης"!

Ο Μπάμπης Χάλαρης, που ξέρει πολύ καλά το τουρκικό πρωτάθλημα, αναλύει την αντίπαλο των πρωταθλητών, λέει στον Μπέντο πώς να παίξει και προτείνει σημείο με τρελή απόδοση!

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης, εναντίον της Οσμάνλισπορ, εξέφρασε με δηλώσεις του στον SportDog ο Μπάμπης Χάλαρης.

Ο καλός συνάδελφος, που ασχολείται στο ρεπορτάζ στοιχήματος με το τουρκικό ποδόσφαιρο και γνωρίζει πολύ καλά τη σημερινή αντίπαλο των Ερυθρολεύκων, σχολίασε ακόμα ότι μία πρώτη εκτίμηση για το παιχνίδι είναι 2-3 γκολ (1,70 στον ΟΠΑΠ), χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να θεωρηθεί σίγουρη η νίκη του Ολυμπιακού, καθώς το παιχνίδι πηγαίνει προς την ισοπαλία (3,50 στον ΟΠΑΠ).

Τέλος, πέρασε από ακτινογραφία την 11άδα της τουρκικής ομάδας και αποκάλυψε ποιους παίκτες πρέπει να προσέξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

"Παίζουν με 4-2-3-1 και κυρίως στηρίζονται στην καλή μεσοεπιθετική γραμμή τους. Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι ο Ντιαγέ (έχει 16 συμ. και 5 γκολ), που έλλειπε στο Κόπα Άφρικα και επέστρεψε τώρα. Προσοχή θέλει και Τσαγκιράν (18 συμ. και 5 γκολ), ενώ μπροστά έχουν τον Γουεμπό (14 συμ. 4 γκολ). Αυτή τη στιγμή δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, καθώς έχει 4 σερί ματς χωρίς νίκη, με 3 ήττες και μία ισοπαλία. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από την Κασίμπασα, που είναι υποδεέστερη ομάδα", σχολίασε αρχικά στον SportDog ο Μ. Χάλαρης και συμπλήρωσε για τη φετινή ευρωπαϊκή παρουσία του τουρκικού συλλόγου:

"Βγήκε πρώτη στον όμιλό της, με Βιγιαρεάλ, Ζυρίχη και Στεάουα. Στα εκτός έδρας παίζει πάντα με το 4-2-3-1 και το πιο σημαντικό είναι που κατάφερε να κερδίσει 1-2 τη Βιγιαρέαλ στην έδρα της. Σπάνια, στα εντός έδρας παιχνίδια το κάνει 4-3-3. Στην Ευρώπη πρώτος σκόρερ είναι ο Ρουσέσκου με 3 γκολ, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει την ίδια επιτυχία στο σκοράρισμα".

Πώς θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός ενάντια στην τουρκική ομάδα;

"Θεωρώ ότι οι Τούρκοι θα καθίσουν πίσω και θα περιμένουν, έτσι κάνουν πάντα: Παίζουν σφιχτά στην άμυνα και χτυπάνε στην αντεπίθεση. Ο σέντερ μπακ Τσουρουξού είναι επιρρεπής στις κάρτες, όπως και ο μέσος Τσαγκιράν, που έχει δεχτεί μέχρι στιγμής φέτος 7 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα. Από τη στιγμή που θα μείνει πίσω η Οσμάνλισπορ, ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει παιχνίδι υπομονής και να παίξει από τα πλάγια με σέντρες, για να πάρει κεφαλιές ο επιθετικός. Θεωρώ ότι στο μεοσεπιθετικό κομμάτι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με τον Σεμπά και τον Ελιουνούσι (σ.σ. η συνέντευξη δόθηκε πριν ο Νορβηγός μείνει εκτός αποστολής), τον Φορτούνη πίσω από τον φορ και στην κορυφή τον Ανσαριφάρντ αντί για τον Καρντόσο".

Στοιχηματικά πώς βλέπεις το παιχνίδι; Τι προτείνεις για το ματς, δηλαδή;

"Γενικά η Οσμάνλισπορ είναι ομάδα της ισοπαλίας, γιατί δεν τρώει πολλά γκολ και είναι σφιχτή πίσω. Έχει καλή άμυνα, αλλά τώρα στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει το καλό αμυντικό κομμάτι. Μία πρώτη εκτίμηση είναι το 2-3 γκολ, δε θα έλεγα με βεβαιότητα «άσο» τον Ολυμπιακό, γιατί οι Τούρκοι είναι ομάδα που ξέρουν να παίρνουν αποτέλεσμα εκτός έδρας".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags