Facebook Pixel Η νέα πρόταση της Citroen για όσους αγαπούν την περιπέτεια
Άλλα Σπορ
| 2017-02-16 11:13:00

Η νέα πρόταση της Citroen για όσους αγαπούν την περιπέτεια

Η νέα πρόταση της Citroen για όσους αγαπούν την περιπέτεια

Την περσινή χρονιά είδαμε το πολύχρωμο SpaceTourer Hyphen Concept, φέτος έρχεται η άγρια εκδοχή με την ονομασία 4×4 Ë Concept, για αυτούς που αγαπούν τα σπορ και την περιπέτεια.

Πέρα από τις αισθητικές επεμβάσεις που δείχνουν την άγρια πλευρά του, το Space Tourer, σε αυτή την πρωτότυπη μορφή του, διαθέτει σύστημα τετρακίνησης με μπλοκέ μάλιστα πίσω διαφορικό, που αυξάνει κατακόρυφα τις δυνατότητές του.

Την ισχύ εξασφαλίζει ο δίλιτρος turbo diesel κινητήρας των 150 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Για την καλύτερη πρόσβαση σε δύσβατα εδάφη, το 4×4 Ë Concept έχει αυξήσει την απόστασή του από το έδαφος κατά 6 εκατοστά, φτάνοντας στα 20.

Το εσωτερικό, όπως θα παρουσιαστεί στην έκθεση, έχει πενταθέσια διάταξη, ωστόσο το μοντέλο μπορεί να μεταφέρει έως και 9 επιβάτες, κάνοντας την εκτός δρόμου περιπέτεια μια υπόθεση τόσο για μεγάλες οικογένειες, όσο και για μεγάλες παρέες.

Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους μοντέλα σπάνια απευθύνονται σε ιδιώτες αγοραστές, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν ιδανικές προτάσεις για εταιρείες αθλητικού και περιηγητικού τουρισμού, που επιζητούν τόσο τις αυξημένες δυνατότητες κίνησης όσο και μεταφοράς των αυτοκινήτων του είδους. Με το καλό λοιπόν και στην παραγωγή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags