Facebook Pixel Η αποκάλυψη Μπέου για την συνάντηση με τον Σαββίδη στην Τούμπα - Για ποια μεγάλη επένδυση «ψήνει» τον Ιβάν;
| 2017-02-17 18:21:00

Η αποκάλυψη Μπέου για την συνάντηση με τον Σαββίδη στην Τούμπα - Για ποια μεγάλη επένδυση «ψήνει» τον Ιβάν;

Η αποκάλυψη Μπέου για την συνάντηση με τον Σαββίδη στην Τούμπα - Για ποια μεγάλη επένδυση «ψήνει» τον Ιβάν;

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι του Δικέφαλου με την Σάλκε, για τα όσα συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για το αν έφυγε απογοητευμένος από το γήπεδο. Τι είπε για τον Άρη, την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την... ομάδα που αντιπαθεί!

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:

Για την παρουσία του στο ΠΑΟΚ – Σάλκε: «Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου, υπήρχε χθες ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με μια ομάδα που συμπαθώ (σ.σ. ΠΑΟΚ) και έτσι βρέθηκα στο γήπεδο. Όποτε είμαι στη Θεσσαλονίκη και έχει κάποιο παιχνίδι πηγαίνω στο γήπεδο. Δεν ήμουν προσκεκλημένος του Ιβάν Σαββίδη. Οι προσωπικές και επιχειρηματικές συζητήσεις δεν γίνονται στο γήπεδο. Είναι τέτοια η ένταση του αγώνα που δεν γίνεται. Βρεθήκαμε πιο νωρίς και συζητήσαμε για θέματα του Βόλου και ίσως ενδιαφερθεί επιχειρηματικά».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είναι σε πολύ καλό δρόμο ο ΠΑΟΚ. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και χθες μέχρι το 0-1 έπαιζε καλά. Μονοπώλησε τις φάσεις και δεν κινδύνευσε πουθενά. Τον αδικεί το 0-3, το οποίο ήρθε από ένα λάθος στην άμυνα. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται το 0-3 η Σάλκε».

Για τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ψυχολογικό ράκος μετά το ματς: «Δεν τον είδα μετά το ματς. Τον είδα πριν. Ο Ιβάν Σαββίδης όχι απλά λατρεύει τον ΠΑΟΚ, αλλά φτάνει σε τέτοιο σημείο που αν ο περίγυρός του δεν είναι φίλα προσκείμενος στον ΠΑΟΚ δεν έχει διάθεση συνεργασίας. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι ουδέτερος με τον ΠΑΟΚ».

Για τις ομάδες που αντιπαθεί: «Δεν χρειάζεται να το λέμε. Συνήθως για μένα οι αντιπάθειες ξεκινούν από τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα, τα πρόσωπα. Όχι τα χρώματα. Δεν χρειάζεται να σας πω. Εξάλλου ο κόσμος το διαισθάνεται και παίρνει μια εικόνα από τις κατά καιρούς τοποθετήσεις μου. Κάνω έναν μεγάλο προσωπικό αγώνα και μέχρι να τελειώσω κρατώ τις αποστάσεις μου. Πολλές φορές λέω κάποια πράγματα αυθόρμητα και κάποιοι τα παρεξηγούν».

Για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο: «Κατ’ αρχήν πρέπει να γίνουν εκλογές ως τα τέλη Ιουνίου, να προκύψει νέα διοίκηση που οι μεγαλοεπιχειρηματίες θα της δώσουν τον χρόνο να δουλέψει και να έχει δικαίωμα στο λάθος. Αν δεν γίνει αυτό, δεν περιμένουμε τίποτα».

Για τον νικητή των εκλογών: «Είναι όλα σε λεπτές ισορροπίες. Πιστεύω ότι θα είναι ο Γραμμένος, αλλά δεν είναι δεδομένο. Εκλογικά δεν έχει αντίπαλο, όμως, υπάρχει παρασκήνιο που εύχομαι να μην επαληθευθεί».

Για την επόμενη αιρετή διοίκηση της ΕΠΟ: «Καλό θα είναι η νέα διοίκηση να ξεκινήσει την ενασχόλησή της από τη Β’ και τη Γ’ Εθνική. Αν δεν βάλεις τις βάσεις και τις υποδομές τι να την κάνεις τη Super League. Θα βλέπαμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη Super League αν στις ομάδες της Α’ Εθνικής το 60-70% ήταν Έλληνες. Για να γίνει αυτό, όμως, χρειάζονται υποδομές στις κατώτερες κατηγορίες. Όταν στη Β’ Εθνική με εξαίρεση 2-3 ομάδες, οι υπόλοιποι πρόεδροι ασχολούνται με το πόσα χρωστάνε, τον διαιτητή που θα σφυρίξει και το under-over, μιλάμε για μια αρρωστημένη κατάσταση».

Για τον Άρη: «Κάνει μια τεράστια προσπάθεια, όμως, οι άνθρωποί του δείχνουν να έμειναν σε άλλες εποχές. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν το παίζουν τα ονόματα. Δεν κερδίζουν οι φανέλες από μόνες τους. Ο Άρης έχει μια ομάδα με πολλά ονόματα που είναι, όμως, πρώην ποδοσφαιριστές. Ναι μεν μεγάλα ονόματα που έγραψαν ιστορία, όμως, τώρα δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο. Αντίθετα προσφέρουν λιγότερα από ένα παιδάκι 22-23 ετών που έχει διάθεσει να τρέξει για να διακριθεί. Ο Άρης χτίστηκε με πολύ λάθος τρόπος και αν ανεβεί από τους 25 παίκτες που έχει είναι ζήτημα αν θα μείνουν οι τρεις. Τεράστιος παίκτης ο Τζιμπούρ και πολυτέλεια για τη Β' Εθνική. Όταν όμως έχει στα ενδιαφέροντά του πώς θα πάει στο καζίνο; Από τον ζήλο τους να ανεβάσουν την ομάδα στην Α’ Εθνική έκαναν μεταγραφές βιτρίνας και όχι ουσίας. Χρειάζονται και οι μεταγραφές βιτρίνας, αλλά την ουσία την κάνουν οι παίκτες που δείχνουν διάθεση. Μπορεί να είναι στο -6, όμως, έχει τη δυνατότητα και σαν ιστορία και σαν φανέλα και σαν παίκτες προσωπικότητες να ανατρέψει αυτή τη διαφορά. Δεν είναι εύκολο, όμως. Κυνηγάει. Βέβαια, είναι πιο εύκολο να κυνηγάει ο Άρης, από το να κυνηγούν οι άλλοι τον Άρη».

Για την κριτική στον Αναστόπουλο: «Ο Αναστόπουλος είναι προπονητής πολυτέλεια για τη Β’ Εθνική, όμως, τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν συμβαίνει λόγω μη ικανότητας, αλλά λόγω επιλογών με συγκεκριμένους παίκτες. Έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει τον Άρη στην Α’ Εθνική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags