Facebook Pixel Έφυγε η ομάδα του Παναθηναϊκού!
| 2017-02-18 18:50:00

Έφυγε η ομάδα του Παναθηναϊκού!

Έφυγε η ομάδα του Παναθηναϊκού!

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι Πράσινοι δεν πρόκειται να αγωνιστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες, μάζεψε την ομάδα και αποχώρησε από το παρκέ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου, παρά την απόφαση των διαιτητών να γίνει κανονικά το ματς.

«Ολα αυτά που έχουν συμφωνηθεί, δεν έχουν γίνει. Αδειάσαν 5 θέσεις, ενώ έπρεπε να αδειάσουν 150. Ολα αυτά είναι παραμύθια. Αν ήθελαν θα τα είχαν αδειάσει από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός δεν κατεβαίνει να παίξει», ανέφερε σχετικά στη Nova.

Μάλιστα, αμέσως μετά ο Μάνος Παπαδόπουλος μάζεψε όλη την ομάδα και την οδήγησε στα αποδυτήρια του Nick Galis Hall

Λίγο αργότερα, ο Κομισάριος τόνισε στον Μάνο Παπαδόπουλο:«Ο αγώνας γίνεται μέσα στο γήπεδο, ο κόσμος δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα", με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού να τονίζει:"O Παναθηναϊκός δεν συμφωνεί με την διεξαγωγή του αγώνα, δεν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα, ούτε τα όσα συμφωνήσαμε»!

Ο Τόμι Σχινάς δήλωσε: "Εμείς περιμέναμε να ξεκινήσει ο αγώνας, αλλά ο κ. Μάνος Παπαδόπουλος ήταν αρνητικός, καθως τόνισε πως δεν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα. Υπάρχουν παραπάνω φίλαθλοι του Άρη στο γήπεδο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags