Facebook Pixel Σημεία από την Ελλάδα για κυριακάτικο ταμείο!
| 2017-02-19 13:00:00

Σημεία από την Ελλάδα για κυριακάτικο ταμείο!

Σημεία από την Ελλάδα για κυριακάτικο ταμείο!

Από τα... μέρη μας προέκυψαν σήμερα οι πιο σημαντικές ευκαιρίες για ταμείο, αφού τόσο η Super League, όσο και η Β' Εθνική, προσφέρουν δυνατά σημεία!
 

Λαμία - Σπάρτη

Την Πέμπτη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική ο Πανσερραϊκός φιλοξένησε την Λαμία. Ανώτεροι από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι, επιβεβαιώσαν την κυριαρχία τους στο 26ο λεπτό με τον Γιόκιτς. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ματσούκας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και στο 78ο λεπτό ο Καραγιάννης διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ανήμποροι να απειλήσουν σοβαρά την αντίπαλη εστία οι γηπεδούχοι. Τρίτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, διάστημα στο οποίο δεν έχει δεχθεί γκολ. Από την άλλη, το περασμένο Σάββατο η Σπάρτη υποδέχθηκε τον ΟΦΗ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Το παιχνίδι στράβωσε για τον κρητικό σύλλογο στο 56ο λεπτό, όταν και έμεινε με παίκτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και σκόραραν με τον Ηλιόπουλο στο 81ο λεπτό σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 89΄αλλά ήταν ήδη αργά για να αλλάξει κάτι. Τι θα ποντάρουμε; Αναμενομένα χαμηλά ο άσος, σκέψεις για Over 2.5 με την προϋπόθεση ότι θα βοηθήσει η τακτική των φιλοξενούμενων.

Λαμία - Σπάρτη Over (2.00)

ΑΟ Τρίκαλα - Καλλιθέα

Την Τετάρτη σε εξ αναβολής αναμέτρηση, τα Τρίκαλα επικράτησαν 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι γηπεδούχοι ήταν επιβλητικοί στο πρώτο μέρος και με πρωταγωνιστή τον Κουσκουνά σφράγισαν τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, Καλλιθέα και Πανελευσινιακός αναμετρήθηκαν στο Γρηγόριος Λαμπράκης την περασμένη εβδομάδα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έψαξαν με μεγαλύτερη θέρμη το γκολ αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Τελικά παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή και γκολ. Τι θα ποντάρουμε; Ανώτερη η ομάδα τα Τρίκαλα, έδειξαν απέναντι στην Καρδίτσα πως θα αγωνίζονται για το γόητρο παρότι έχει χαθεί η άνοδος. Μαχητική η Καλλιθέα αλλά με αμυντική δυσλειτουργία και απουσίες. Λογικά άσος αλλά σε απόδοση χωρίς αξία. Πάμε με τα πολλά γκολ.

ΑΟ Τρίκαλα - Καλλιθέα Over (2.02)

Παναιτωλικός - Πλατανιάς

Την περασμένη Κυριακή ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια του συλλόγου από το Αγρίνιο που είχε μία σπουδαία ευκαιρία για το 0-1 στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και δεν απειλήθηκε καθόλου. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 67ο λεπτό και κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, οπότε και δέχθηκε άλλα τρία. Αντίθετα, ο Πλατανιάς ήρθε ισόπαλος 3-3 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 στο ενδέκατο λεπτό, κινδύνεψε σοβαρά με 3ο γκολ αλλά στην συνέχεια πέτυχε τρομερή ανατροπή με σκόρερ τους Γιακουμάκη (32΄), Κάργα (40΄) και Σίγκνεβιτς (51΄). Δέχθηκε την ισοφάριση στο 58ο λεπτό και στάθηκε τυχερός που κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το τέλος. Ο Πλατανιάς έχει αποδείξει ότι δεν χάνει εύκολα το τελευταίο δίμηνο και σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικός και στο Αγρίνιο. Λόγω όμως των απουσιών από πλευράς φιλοξενούμενων, αποκτά αξία ο άσος σε ικανοποιητική απόδοση.

Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1 (2.40)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags