Facebook Pixel Ένα over κι ένας άσος
| 2017-02-20 12:34:00

Ένα over κι ένας άσος

Ένα over κι ένας άσος

Δευτέρα σήμερα, το πρόγραμμα σαφέστατα μικρότερο συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο ευκαιρίες για ταμείο υπάρχουν!

Μόναχο 1860 – Νυρεμβέργη

 

Τα "λιοντάρια" μετά από δύο απανωτές ήττες επανήλθαν επιτέλους στις νίκες. Ο αποκλεισμός με 2-0 από την Λόττε και η ήττα από την Αρμίνια με 2-1 είχε φέρει γκρίνια. Έτσι το παιχνίδι με την Καρλσρούη ήταν αρκετά περίεργο και επικίνδυνο. Η ομάδα όμως έδειξε ότι έχει χαρακτήρα. Κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 με ένα γκολ στο τέλος του ματς. Από την άλλη πλευρά, τρία παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής το 2017 και στα τρία γευτήκαμε κάτι διαφορετικό. Μία ήττα, μία νίκη και μία ισοπαλία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο ομάδες εδώ και καιρό έχουν ένα επιθετικό στυλ. Η Νυρεμβέργη από την αρχή της χρονιάς, η Μόναχο το απέκτησε επί Φερέιρα. Το over2,5 άνοιξε στο 2.05 και πλέον βρίσκεται στο 1.95. Ακόμα και τώρα αξίζει να το ποντάρουμε σε αποδόσεις outsider.

 

Μόναχο 1860 – Νυρεμβέργη over (1.95)

 

Μάλαγα – Λας Πάλμας

 

Ναι μεν η Μάλαγα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και προηγήθηκε νωρίς (14’) στο εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ, αλλά η ουσία είναι πως δεν κέρδισε σε 9η διαδοχική αναμέτρηση (0-4-5). Κι αυτό γιατί ισοφαρίστηκε στο 62’ με πέναλτι για το τελικό 1-1. Το ανησυχητικό ήταν πως δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό αβαντάζ που είχε στο τελευταίο 20λεπτο, ούτε «πάτησε» πάνω στην πολύ καλή εικόνα της στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά, μόνο το γκολ έλειψε στη Λας Πάλμας από το εντός έδρας με τη Σεβίλλη, στο οποίο δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έφτιαξε και τιμωρήθηκε στο 80’ για τη 2η σερί ήττα της (0-1). Έπιασε από το… λαιμό την ομάδα του Σαμπαόλι και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, όμως τα έκανε μαντάρα στην τελική προσπάθεια. Επίσης, πέρασαν 40 χρόνια από την πιο πρόσφατη νίκη της στην έδρα της Μάλαγα. Από τότε μετράει 3 ισοπαλίες και 7 ήττες σε 10 επισκέψεις της εκεί! Τόσο η Μάλαγα, όσο και η Λας Πάλμας δεν βιώνουν την καλύτερη φάση τους στη σεζόν. Κάθε άλλο… Εντούτοις, οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς και μπορούν να εκμεταλλευτούν τα εκτός έδρας «συμπλέγματα» της ομάδας του Σετιέν. Σύμμαχός μας για τον άσο η εντός έδρας δυναμική και η πολύ καλή παράδοση της Μάλαγα.

 

Μάλαγα – Λας Πάλμας 1 (1.97)

 

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags