Facebook Pixel Βίντεο-ντοκουμέντο απ' την εξέδρα: Δείτε τι έγινε στη φάση του 1-0 που "τρέλανε" Καραπαπά και Ολυμπιακό
| 2017-02-20 14:30:00

Βίντεο-ντοκουμέντο απ' την εξέδρα: Δείτε τι έγινε στη φάση του 1-0 που "τρέλανε" Καραπαπά και Ολυμπιακό

Βίντεο-ντοκουμέντο απ' την εξέδρα: Δείτε τι έγινε στη φάση του 1-0 που "τρέλανε" Καραπαπά και Ολυμπιακό

Οργισμένοι ήταν οι «ερυθρόλευκοι» με τον διαιτητή του ντέρμπι, θεωρώντας πως έκανε κάτι το μοναδικό ακόμα και στην εκτέλεση φάουλ του Αϊντάρεβιτς. Bγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Πολύ έντονα ήταν τα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Μάνταλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εκφράστηκαν με κάθε τρόπο μετά το παιχνίδι.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν έξαλλοι με τον ρέφερι και τις αποφάσεις του, ενώ διαμαρτυρίες υπήρχαν ακόμα και για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ, όπου σύμφωνα με τον Κώστα Καραπαπά, σφύριξε πιο νωρίς την εκτέλεση του φάουλ του Αϊντάρεβιτς, ενώ ακόμα ο Λεάλι έφτιαχνε το τοίχος του.

"Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και πουθενά", έλεγε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ μετά το ματς, όπως σας ενημερώσαμε και αναλυστικά σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Όσον αφορά, λοιπόν, τη συγκεκριμένη φάση και επειδή στη live μετάδοση δεν έγινε αντιληπτό τι ακριβώς συνέβη, στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αν όντως ο Μάνταλος βιάστηκε να σφυρίξει την εκτέλεση του φάουλ, πιάνοντας στον ύπνο τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ισχυρίζονταν από το Λιμάνι.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο από την εξέδρα και δείχνει σε κοντινό τη φάση για την οποία φώναζαν οι πρωταθλητές.

Δείτε τη μετά το 1:35 του παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags