Facebook Pixel Το πάρτυ-έκπληξη στον Πρίντεζη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-02-25 16:49:00

Το πάρτυ-έκπληξη στον Πρίντεζη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πάρτυ-έκπληξη στον Πρίντεζη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το τι σκάρωσαν Σπανούλης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου αλλά και οι δικοί του άνθρωπο στον φόργουορντ του Ολυμπιακού για τα γενέθλια του!

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσαν στενοί φίλοι του Γιώργου Πρίντεζη παρουσία των συμπαικτών του στον Ολυμπιακό Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού επέστρεψε χθες από την Κωνσταντινούπολη, όπου την Πέμπτη ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι φίλοι του Γιώργου Πρίντεζη δεν μπόρεσαν να του ευχηθούν Χρόνια πολλά την ημέρα των γενεθλίων του, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έφεραν τον αθλητή από το ΣΕΦ στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο κάτι φρόντισαν γι αυτόν.

Ο Συριανός καλαθοσφαιριστής επέστρεψε σπίτι του χθες το απόγευμα, όπου με μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πως εκεί… βρίσκονται φίλοι του, μέλη της οικογένειας αλλά και συμπαίκτες του που είχαν προλάβει να τον ίδιο… προκειμένου να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά. Κατά την είσοδο του στο σπίτι, ο «Πριντ» είδε με μεγάλη του έκπληξη τους φίλους του με την τούρτα και τα 32 κεράκια.

Πηγή: sportcyclades24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags