Facebook Pixel Ζλάταν σημαίνει... τίτλος! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-02-26 21:40:00

Ζλάταν σημαίνει... τίτλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζλάταν σημαίνει... τίτλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 87' η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 3-2 την Σαουθάμπτον στον τελικό του Λιγκ Καπ και κατέκτησε το τρόπαιο!

Ο τελικός στο Γουέμπλεϊ ήταν εντυπωσιακός, αφού η Γιουνάιτεντ έδειξε να τον καθαρίζει από νωρίς με δύο γκολ, αλλά η Σαουθάμπτον δεν παραδόθηκε, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει, προτού δεχτεί το γκολ στο τέλος, που της στέρησε το όνειρο.

Στο 19', λοιπόν, ο Ζλάταν εκτέλεσε το φάουλ και σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ για το 1-0 των "κόκκινων διαβόλων", ενώ στο 38' ο Λίνγκαρντ με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ύστερα από τρομερό συνδυασμό.

Παρόλα αυτά, οι "Άγιοι" κατάφεραν να μειώσουν με τον Γκαμπιαντίνι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να φέρουν το ματς σε ισορροπία στο 48' και πάλι με φοβερό τέρμα του Ιταλού επιθετικού.

Κι όμως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε την λύση, που άκουγε στο όνομα... Ζλάταν! Ο Σουηδός σταρ με δυνατή κεφαλιά στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έδωσε το δεύτερο φετινό τρόπαιο στην ομάδα του μετά το Σούπερ Καπ.

Δείτε τα γκολ του τελικού:

Манчестер Юнайтед - Саутгемптон 3:2. Обзор матча. Кубок английской лиги 2016/17. Финал. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags