Facebook Pixel Φοβερές ατάκες «Μίλι» για Ολυμπιακό: Τι λέει για την αποχώρησή του τον Γενάρη!
| 2017-02-28 18:11:00

Φοβερές ατάκες «Μίλι» για Ολυμπιακό: Τι λέει για την αποχώρησή του τον Γενάρη!

Φοβερές ατάκες «Μίλι» για Ολυμπιακό: Τι λέει για την αποχώρησή του τον Γενάρη!

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε για την απόφαση του να φύγει από το Λιμάνι για την Κρίσταλ Πάλας στα μέσα της σεζόν, αλλά και για τα όσα έζησε στην Ελλάδα τα 2.5 χρόνια της παρουσίας του.

Ο Σέρβος άσος αφού σημειώνει πως ήταν εύκολη απόφαση να πει το «ναι» σε ομάδα της PremierLeague, κάνει ειδική αναφορά στην πίεση της νίκης που έμαθε να ζει στην Ελλάδα, ενώ σημειώνει πως η παρουσία του στους Πρωταθλητές Ελλάδας, τον βοηθάει να …στέκεται στο υψηλότερο επίπεδο της Premier.

«Δεν είχα πρόβλημα να φύγω, δεν ήταν δύσκολη απόφαση, για εμένα ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω στην Κρίσταλ Πάλας. Το σκέφτηκα αρκετά, αλλά στο τέλος η απόφασή μου ήταν να έρθω εδώ. Ξέρω ότι η Πάλας είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, αλλά πιστεύω στην ομάδα μας γιατί έχουμε μερικούς πολύ καλούς παίκτες. Ήμουν στον Ολυμπιακό, όπου είσαι υποχρεωμένος να νικάς σε κάθε παιχνίδι. Είναι διαφορετικό πρωτάθλημα, η Premier League όμως είναι διοργάνωση κορυφαίου επιπέδου.

Η νοοτροπία στην Ελλάδα είναι διαφορετική, είσαι κάτω από πίεση όλη την ώρα, πρέπει να νικάς σε κάθε παιχνίδι. Ίσως αυτή τη νοοτροπία από την προηγούμενη ομάδα μου, αλλά και από όταν ήμουν στην Άντερλεχτ και πριν από αυτό στην Σερβία, να μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου εδώ στην Κρίσταλ Πάλας. Ήθελα να έρθω στην Αγγλία, για να αγωνιστώ με την Κρίσταλ Πάλας στην Premier League. Το πρωτάθλημα εδώ είναι πολύ δυνατό, όλες οι ομάδες είναι εξίσου καλές.

Όταν μια ομάδα έχει αρνητικά αποτελέσματα, είναι δύσκολο να ανέβει βαθμολογικά γιατί κάθε εβδομάδα έχει να δώσει δύσκολα παιχνίδια. Για να μιλήσω για τον εαυτό μου, θα δώσω τα πάντα στις προπονήσεις και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ σε αυτόν τον ρυθμό, σε αυτή την ένταση, σε όλα. Αν χρειαστεί να πολεμήσουμε, θα πολεμήσουμε, όταν χρειαστεί να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, θα προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις», δήλωσε ο Σέρβος διεθνής ανασταλτικός μέσος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags