Facebook Pixel Kαλά, αυτός δεν θα ερχόταν στον Ολυμπιακό;
| 2017-03-02 14:13:00

Kαλά, αυτός δεν θα ερχόταν στον Ολυμπιακό;

Kαλά, αυτός δεν θα ερχόταν στον Ολυμπιακό;

Πολλές φορές διαβάσαμε το όνομά του τα τελευταία χρόνια...

Ο Λούκας Ποντόλσκι επιβεβαίωσε πως το καλοκαίρι θα φύγει από την Τουρκία και τη Γαλατάσαραϊ, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία και τη Βίσελ Κόμπε, αντί περίπου 4.7 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής Γερμανός επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ασιατικό σύλλογο και θα εισπράξει γύρω στα 15 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει την καριέρα του στη «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου».

Ο Γερμανός φορ της Γαλατάσαραϊ, τονίζει στην ανακοίνωσή του πως πήρε μια απόφαση που έχει να κάνει κυρίως με την αναζήτηση νέας πρόκλησης και δεν αφορά σε κάτι αρνητικό προς τον τουρκικό σύλλογο στον οποίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια: «Θα εξηγήσω περισσότερα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μέχρι τότε, παραμένω απόλυτα επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τη Γαλατάσαραϊ και πιστός στους τρομερούς οπαδούς μας» δήλωσε σχετικά.

Μετά από σπουδαία καριέρα σε Κολονία, Μπάγερν, Αρσεναλ και την κατάκτηση του Μουντιάλ 2014 με την εθνική Γερμανίας, ο Ποντόλσκι μεταπήδησε το 2015 στη Γαλατάσαραϊ και αρχικά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, στη συνέχεια όμως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags