Facebook Pixel Ανατροπή με τον προπονητή του Ολυμπιακού – Οι πρώτες πληροφορίες για το πλάνο στο Λιμάνι!
| 2017-03-06 18:02:00

Ανατροπή με τον προπονητή του Ολυμπιακού – Οι πρώτες πληροφορίες για το πλάνο στο Λιμάνι!

Ανατροπή με τον προπονητή του Ολυμπιακού – Οι πρώτες πληροφορίες για το πλάνο στο Λιμάνι!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους Πειραιώτες μετά το «διαζύγιο» με τον Πάουλο Μπέντο και την ανακοίνωση του Βούζα. Διαβάστε ποιες οι σκέψεις της διοίκησης!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και επίσημα ο Πάουλο Μπέντο εδώ και λίγη ώρα, ωστόσο ακόμα δεν έχει… ξεκαθαρίσει το τοπίο για την επόμενη μέρα στον πάγκο των Ερυθρολεύκων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, τον Πορτογάλο τεχνικό θα διαδεχθεί ο προπονητής της Κ-20, Βασίλης Βούζας, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσος Πάντος, Αλέκος Ράντος και Χρήστος Μουρίκης.

Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η λύση του Βούζα είναι προσωρινή και ότι θα μείνει στον πάγκο για το ματς με την Μπεσίκτας και ίσως προλάβει και το ματς με τον Ατρόμητο για την Σούπερ Λιγκ, την Κυριακή.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν, αναζητούν ήδη προπονητή που δεν θα αποτελεί προσωρινή λύση και ο οποίος πιθανότατα θα έρθει, με πλάνο να μείνει και για μετά το καλοκαίρι.

Ήδη ακούστηκε το όνομα του Φιλίπ Μοντανιέ, ωστόσο δεν είναι η μοναδική περίπτωση που υπάρχει στην ατζέντα των Πρωταθλητών. Αυτό που διαρρέεται τις τελευταίες ώρες, είναι ότι στο Λιμάνι ψάχνουν για κόουτς στην ισπανική και στην γαλλική αγορά…

Οι εξελίξεις θα «τρέξουν» τις επόμενες ώρες και στόχος του Ολυμπιακού είναι να ανακοινώσει προπονητή την επόμενη εβδομάδα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags