Facebook Pixel Ούτε για πλάκα στο Καραϊσκάκη για Φορτούνη - Διαβάστε το χοντρό ψέμα που γράφτηκε σήμερα
Ποδόσφαιρο
| 2017-03-09 14:17:00

Ούτε για πλάκα στο Καραϊσκάκη για Φορτούνη - Διαβάστε το χοντρό ψέμα που γράφτηκε σήμερα

Ούτε για πλάκα στο Καραϊσκάκη για Φορτούνη - Διαβάστε το χοντρό ψέμα που γράφτηκε σήμερα

Αυτό δεν έγινε ούτε πέρυσι που ο Έλληνας άσος έβγαζε μάτια...

Γράφτηκε σήμερα ότι στο Καραϊσκάκη, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερς ξένων ομάδων.

Λογικότατο, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα ματς που αφορά τους "16" του Europa League. Ωστόσο, δεν ισχύει αυτό που διαβάσαμε περί scouting στον Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας άσος δε βρίσκεται, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, στο στόχαστρο κάποιας ομάδας, σε σημείο που να έστειλε, μάλιστα, κατάσκοπο για να τον παρακολουθήσει από κοντά στο αποψινό παιχνίδι.

Σκεφτείτε ότι κάτι ανάλογο δε συνέβη ούτε την περυσινή σεζόν, τουλάχιστον σε επίπεδο επίσημου ενδιαφέροντος, όταν ο παίκτης έκανε μία ομολογουμένως εξαιρετική χρονιά.

Πώς, λοιπόν, μπορεί να γίνει φέτος, που ο ποδοσφαιριστής είναι σκιά του καλό του εαυτού, με πολύ λίγες καλές εμφανίσεις;

Δεν αποκλείεται, βέβαια, ο Έλληνας άσος να συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα, πόσω μάλλον αν καταφέρει να πιάσει ξανά υψηλή απόδοση, ωστόσο αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το ότι ομάδα έχει έρθει αποκλειστικά στο Φάληρο για να κάνει scouting τον παίκτη γιατί τον έχει στο μπλοκάκι της.

Εξάλλου, στις σουίτες του Καραϊσκάκη απόψε θα βρεθεί ένα κάρο εκλεκτός κόσμος. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν έρθει στην Έλλαδα όλοι οι διοικητικοί παράγοντες της Μπεσίκτας, αλλά και ο πρόεδρος, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τέτοια ευρωπαϊκά ματς, άλλωστε, είθισται να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών παραγόντων του ποδοσφαίρου και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags