Facebook Pixel Η ευχή του "Πριντ" και το Final 4
| 2017-03-11 12:44:00

Η ευχή του "Πριντ" και το Final 4

Η ευχή του "Πριντ" και το Final 4

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τα 92α γενέθλια του Ολυμπιακού και για τον στόχο της ομάδας που είναι η πρόκριση στο Final 4

Αναλυτικά:

«Μακάρι να υπάρχει ο Ολυμπιακός, οι οπαδοί του, να υπάρχει υγεία σε όλα τα τμήματα και να συνεχίζει ο κόσμος να βλέπει την ομάδα. Ήταν μια νίκη που μας εξασφάλιζε την είσοδο στα πλέι οφ, θέλουμε και το πλεονέκτημα, στόχος μας είναι το φάιναλ φορ και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το επόμενο διάστημα.

Είναι μία αρκετά σημαντική λεπτομέρεια που οδηγεί μια καλή ομάδα στην κορυφή. Όταν παίζουμε έτσι είναι κάτι σημαντικό και αυτό μας δίνει τις νίκες και τους τίτλους.

Καλό είναι να μην αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας. Πάμε αρκετά καλά, έχουμε υγεία, δεν γίνεται στο 100%, δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάνει «κοιλιά», δείχνουμε ομάδα και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι ουσιαστικά τώρα ξεκινάει η χρονιά.

Μέχρι στιγμής ναι. Κανείς απ’ την ομάδα δεν το βλέπει έτσι, υπάρχουν καλές και κακές μέρες, πέρυσι ήταν μια κακή χρονιά, πολύ σημαντικό το ότι αντιδράσαμε φέτος. Όλοι μας έχουμε τον εγωισμό μας και με τη βοήθεια της τύχης και έχουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ.

Δεν παίζουμε μόνοι μας. Η Νταρουσάφακα τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά, ίσως η καλύτερη ομάδα στον αιφνιδιασμό και έχει πάρει και μεγάλες νίκες. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα και αντιδράσαμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags