Facebook Pixel Ατάκα-κόλαση από Ραπτόπουλο για κορυφαίο άσο της Σούπερ Λιγκ: «Αν έπινε λιγότερο, θα ήταν καλύτερος»!
| 2017-03-13 13:15:00

Ατάκα-κόλαση από Ραπτόπουλο για κορυφαίο άσο της Σούπερ Λιγκ: «Αν έπινε λιγότερο, θα ήταν καλύτερος»!

Ατάκα-κόλαση από Ραπτόπουλο για κορυφαίο άσο της Σούπερ Λιγκ: «Αν έπινε λιγότερο, θα ήταν καλύτερος»!

Κάνει όργια σε μεγάλο ελληνικό σύλλογο, ωστόσο έχει μία ...κακή συνήθεια σύμφωνα με τον Θεσσαλονικό δημοσιογράφο! Διάβασε ποιος είναι και τη φοβερή ανάλυση για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Πριν από το παιχνίδι είχαμε πει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα την ΑΕΚ χαμηλά, όσον αφορά τον Μάνταλο και τον Αραούχο. Αν προσθέσουμε και τον Βάργκας, που τον γουστάρω πολύ σαν παίκτη και δεν ξέρω γιατί δεν ξεκινάει από αυτόν η 11άδα, δημιουργήθηκε λάθος στήσιμο στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Πήγε ο Κρέσπο στην αριστερή πτέρυγα και είχε προβλήματα με τον Βάργκας. Ενώ και ο Αραούχο δεν αντιμετωπίζεται σε ζώνη άμυνας, στην ευθεία, με βαριά κορμιά όπως εκείνο του Βαρέλα και του Μαλεζά. Ο Αραούχο είναι παίκτης που χαμηλά είναι πολύ καλός, κάνει γκολ με ατομική ενέργεια, με την μπάλα στα πόδια είναι εκπληκτικός και χρειαζόταν να είχε βρεθεί ο Κρέσπο κοντά του, όχι ο Βαρέλα ή ο Μαλεζάς.

Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι η ΑΕΚ σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ, που έβαλε τρίτο χαφ τον Αϊντάρεβιτς και είχε κάνει 4ο χαφ τον Μάνταλο, σε μία μπασταρδοθέση που ήταν και εξτρέμ και δεκάρι. Έχοντας στην πλάτη του τρία χαφ που κατάπιναν τον αντίπαλο, με ένα εκπληκτικό Σιμόες που ήταν αφανής ήρωας και έκοψε τον ΠΑΟΚ στα δύο. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ δεν είχε στα χαφ καθαρόαιμο κόφτη, παρότι υπήρχαν στην ομάδα και ο Κάτσε και ο Κάνιας.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ψάξει να βρει δεκάρι και εξτρέμ το καλοκαίρι. Γιατί ο Ουάρντα, ο Μπίσεσβαρ και ο Πέλκας δεν φαίνεται ότι είναι οι παίκτες που μπορούν να σηκώσουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ στα χαφ. Ειδικά ο Ουάρντα. Ο Τζάλμα Κάμπος είναι σε πτωτική πορεία και ακόμα και εκείνο το παλιομοδίτικο στιλ εξτρέμ που είχε, το έχει χάσει. Παίζει μόνο γιατί είναι καλός στο αμυντικό του κομμάτι. Η ΑΕΚ σεβάστηκε τους χώρους και τον ΠΑΟΚ, όπως έκανε και στη Νέα Σμύρνη. Γέμισε τον άξονα, είχε καλά άκρα αμυντικά και έναν στόπερ, τον Βράνιες, που έχει εκπληκτική ταχύτητα με την μπάλα χαμηλά. Για εμένα η θέση του είναι αυτή, καλός σέντερ μπακ, γρήγορος, που ξέρει μπάλα.

Για τον Πρίγιοβιτς φαίνεται ότι είναι φορ που παίζει για να πάρει την μπάλα, αντίθετα με τον Αραούχο που έχει ταχύτητα και είναι φλέβα χρυσού. Γιατί είναι ο σέντερ φορ που κάνει γκολ με οποιοδήποτε τρόπο, με την μπάλα χαμηλά, με σουτ, με κεφάλι, με ατομική ενέργεια. Δηλαδή παίκτης με τεράστια ποικιλία. Ούτε ο Μπεργκ, ούτε ο Ανσαριφάρντ φτάνουν την ποιότητά του, γιατί είναι πιο ελαφρύς, πιο φρέσκος, περισσότερο τεχνίτης. Αν έπινε και λιγότερο, ίσως να ήταν ακόμα καλύτερος. Με εκπλήσσει η ποικιλία που έχει στα τελειώματα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ακόμα κι από τον Πρίγιοβιτς ψηλά. Αν και δεν είναι ο σωμαμτότυπός του τέτοιος, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, με καλές τοποθετήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags