Facebook Pixel Στους «8» η Ατλέτικο που είχε καθαρίσει την πρόκριση στη Γερμανία!
| 2017-03-16 00:37:00

Στους «8» η Ατλέτικο που είχε καθαρίσει την πρόκριση στη Γερμανία!

Στους «8» η Ατλέτικο που είχε καθαρίσει την πρόκριση στη Γερμανία!

Ατλέτικο και Λεβερκούζεν αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με το εισιτήριο να παίρνουν οι Μαδριλένοι που είχαν επικρατήσει 4-2 στο πρώτο ματς. Τεράστιος ο Όμπλακ.

Τα 4 γκολ των Ισπανών στη Γερμανία δεν άφηναν πολλά περιθώρια πρόκρισης στη Λεβερκούζεν, η οποία στην ουσία ήρθε στη Μαδρίτη για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση. Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στο ματς και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον χώρο που τους είχαν δώσει οι Μαδριλένοι. Ωστόσο δεν κατάφεραν να βρούνε διαδρόμους προς την εστία του Όμπλακ, o οποίος όταν απειλήθηκε είδε τους αντιπάλους τους να μην βρίσκουν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος η Λεβερκούζεν συνέχισε να πιέζει ξανά για αρκετή ώρα χωρίς αποτέλεσμα. Έβγαλε κάποιες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του 68', όπου οι Γερμανοί έχασαν τετραπλή ευκαιρία, στην οποία ο Όμπλακ κράτησε όρθια την Ατλέτικο. Ο τεράστιος τερματοφύλακας των Ισπανών σταμάτησε αρχικά τον Μπραντ, στη συνέχεια τον Φόλαντ δύο φορές, και στο τέλος ο Τσιτσαρίτο σούταρε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης, η οποία δεν διεκδίκησεη δάφνες θεάματος.

Έτσι η Ατλέτικο πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags