Facebook Pixel Απίστευτο – Δείτε τι συμφώνησαν αρχικά Λεμονής και Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό και θα μείνετε άφωνοι!
| 2017-03-22 11:45:00

Απίστευτο – Δείτε τι συμφώνησαν αρχικά Λεμονής και Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό και θα μείνετε άφωνοι!

Απίστευτο – Δείτε τι συμφώνησαν αρχικά Λεμονής και Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό και θα μείνετε άφωνοι!

Το "καυτό" παρασκήνιο από την επαφή του Έλληνα τεχνικού με την "ερυθρόλευκη" διοίκηση κι όλα όσα έγιναν με τους υποψήφιους προπονητές! Tι ισχύει και τι όχι; Μόνο στο SportDog!

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα, όπως αποκάλυψαν και οι Ερυθρόλευκοι, υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που έγιναν χθες με τους υποψήφιους στόχους.

Καταρχήν, να αναφέρουμε ότι, παρά τις διαψεύσεις, η συμφωνία με τον Τάκη Λεμονή είναι σίγουρη, όπως πρώτος σάς αποκάλυψε ο SportDog με μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση και μάλιστα αρχικά έγινε λόγος για συμβόλαιο 1,5 έτους, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος.

Υπήρχε, δηλαδή, πρόθεση από τις δύο πλευρές να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα σεζόν, ωστόσο στην πορεία των συζητήσεων αυτό άλλαξε και συμφωνήθηκε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά ...βλέπουμε.

Αυτό που προκαλεί, πάντως, εντύπωση είναι το επικοινωνιακό κομμάτι και πώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός χειρίστηκε το όλο θέμα. Από τη μία, διαψεύδοντας τις δεδομένες επαφές με τον Τάκη Λεμονή και από την άλλη, βγάζοντας θέση ότι "αναμένουμε την απάντηση ενός Γάλλου προπονητή", παρόλο που από τους δύο υποψήφιους, Γκαρντ και Μοντανιέ, είχε εισπράξει ήδη δύο αρνητικές απαντήσεις, αν και οι προσπάθειες για να πεισθούν θα έχουν προφανώς συνέχεια τη σημερινή μέρα. Αυτό, βέβαια, που κινεί την περιέργεια, είναι τι μπορεί να μεσολαβήσει και να αλλάξουν θέση οι δύο Γάλλοι και να αποδεχθούν (ο ένας από τους δύο τουλάχιστον) να κάτσουν στον πάγκο από τώρα.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, που δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές, όπως διαβάσουμε στα σημερινά ρεπορτάζ. Ούτε με τον Χουάντε Ράμος έχουν γίνει επαφές, όπως γράφεται, αλλά και με τον Γιώργο Δώνη δεν προχώρησε το θέμα πέρα από κάποιες πρώτες σκέψεις και διερευνητικές, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι το "plan b" που παρουσιάζεται δεν υπάρχει, ή μάλλον υπάρχει, απλά ακούει σε ένα όνομα, αυτό του ...Τάκη Λεμονή, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (Ελευθερόπουλος, Αναστόπουλος που επίσης κυκλοφόρησαν σα φήμες).

Προφανώς, οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να μετριάσουν τις όποιες αντιδράσεις υπάρξουν από μέρος των οπαδών τους, αν τελικά η λύση είναι ο "Sir Takis" (αν και έχει αρκετές συμπάθειες λόγω μεγάλων νικών που έχει πετύχει), λόγω του γεγονότος ότι για κάποιους θεωρείται επιλογή-πισωγύρισμα.

Από την άλλη, πάντως, δε θα μπορούσε να προκαλέσει ...πανηγυρισμούς ούτε μία επιλογή όπως αυτή του Γκαρντ, για τον οποίο από χθες έχουμε γράψει ότι αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή με πολύ αδύναμο βιογραφικό και χωρίς διακρίσεις.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι κοντεύει ένα χρόνο άνεργος και χωρίς προτάσεις στα χέρια του, ούτε καν από την πατρίδα του. Ωστόσο, διατηρεί εξαιρετικές διασυνδέσεις, ιδίως στην Αγγλία, όπου η περίπτωσή του προτάθηκε προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν αυτός βρέθηκε στο Νησί σε πρόσφατο ταξίδι του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags