Facebook Pixel Μεγάλη ατάκα Δέλλα για Μανωλά: "Ο Κώστας είναι..."!
| 2017-04-03 10:36:00

Μεγάλη ατάκα Δέλλα για Μανωλά: "Ο Κώστας είναι..."!

Μεγάλη ατάκα Δέλλα για Μανωλά: "Ο Κώστας είναι..."!

Τι είπε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και της Ρόμα, για τον Έλληνα στόπερ!

«Ο Μανωλάς έγινε ένας σημαντικός παίκτης για την Ρόμα και για όλο ιταλικό πρωτάθλημα». Λόγια του Τραϊανού Δέλλα στην συνέντευξη που παραχώρησε στα μικρόφωνα της ιταλικής ιστοσελίδας Tuttomercatoweb. «Όταν ένας παίκτης πηγαίνει καλά, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν», είπε ο πρώην αμυντικός της Ρόμα, σχετικά με το ενδιαφέρον που δείχνει η Ιντερ για τον απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

«Η Ρόμα έχει αναπτυχθεί, μου αρέσιε η φιλοσοφία του Σπαλέτι, αλλά κάτι λείπει ακόμα ...», συμπλήρωσε, ενώ δήλωσε για την καλοκαιρινή άφιξη του Μόντσι από την Σεβίλη στην Ρόμα: «Έχει κάνει σπουδαία πράγματα στη Σεβίλλη. Εφερε άγνωστους παίκτες στο προσκήνιο, δημιούργησε σημαντικά οφέλη». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην δική του επιθυμία:

«Η Ρόμα παίζει καλό ποδόσφαιρο, καθώς κα η Αταλάντα. Και έπειτα υπάρχει η Σασουόλο. Στην Ιταλία υπάρχουν προπονητές που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Θα ήθελα η Περούτζα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Είναι μια πόλη που αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο. Θα ήμουν ευτυχής αν πήγε στη Serie A. Παρακολούθησα πρόσφατα τις προπονήσεις της Ιντερ, Μίλαν, Ρόμα. Παρατηρώ, μιλάω με τους ανθρώπους. Για μένα θα ήταν πιο εύκολο να εργαστώ στην Ιταλία από ό,τι σε άλλα πρωταθλήματα. Μιλάω ιταλικά καλά, ξέρω ιταλικό το ποδόσφαιρο. Γιατί όχι;».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags