Facebook Pixel Ο Ουζουνίδης είναι... αμετανόητος
| 2017-04-09 21:40:00

Ο Ουζουνίδης είναι... αμετανόητος

Ο Ουζουνίδης είναι... αμετανόητος

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν απόλυτος στη συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε που παρέταξε την ομάδα με "ρεζέρβες" στην Τούμπα

Μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν μετανιώνει για τις επιλογές του στην βασική σύνθεση της ομάδας, όπου αιτιολόγησε την απόφαση του πάνω σε αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά ανέφερε: «Παρότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε την φάση με τον Μπουμάλ για να προηγηθούμε, δώσαμε δυο εύκολα γκολ στον ΠΑΟΚ ση συνέχεια, όπου χάθηκε η συγκέντρωση μας και πήγαμε με ένα 3-0 στα αποδυτήρια το οποίο είναι κακό αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να σταθούμε στο σημερινό ματς γιατί υπάρχει αυτό την Μ. Τετάρτη. Δεν μετανιώνω για την εντεκάδα. Αυτή έπρεπε να είναι με τα προβλήματα που έχουμε αλλά και με το σκεπτικό να βρουν ρυθμό κάποιοι παίκτες, καθώς τους χρειαζόμαστε όλους. Περίμενα καλύτερα πράγματα και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο, μέσα από αυτό το κακό παιχνίδι θα μάθουμε αρκετά πράγματα».

Για το αν το σημερινό αποτέλεσμα επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών του ενόψει του πρώτου αγώνα στα ημιτελικά, σημείωσε:

«Να μας επηρεάσει θετικά, πρέπει να βγάλουμε εγωισμό και πείσμα την Μ. Τετάρτη. Θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά με 2-0 και μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα».

Για το αν κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε την φανέλα του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Σας είπα είχαμε αρκετά προβλήματα και με τιμωρίες και με κουρασμένους παίκτες. Ξέρω ποιοι μπορούν να βοηθήσουν. Σίγουρα αν έμπαινε ένα παιδί ή δύο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σήμερα υπήρχε πρόβλημα συνοχής σίγουρα, αλλά δεν είναι αυτό που θα με κάνει να βγάλω συμπεράσματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags