Facebook Pixel Σεισμός στην Τούμπα μετά τη σφαλιάρα από ΠΑΟ – Τρελαμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες, φορτωμένος ο Σαββίδης
| 2017-04-13 12:45:00

Σεισμός στην Τούμπα μετά τη σφαλιάρα από ΠΑΟ – Τρελαμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες, φορτωμένος ο Σαββίδης

Σεισμός στην Τούμπα μετά τη σφαλιάρα από ΠΑΟ – Τρελαμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες, φορτωμένος ο Σαββίδης

Δύσκολα τα πράγματα στο Δικέφαλο, βράζει όλη η Θεσσαλονίκη για το στραπάτσο στη Λεωφόρο. Γιατί ανέβηκαν στα κάγκελα οι οπαδοί και τι δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα ο μεγαλομέτοχος;

Μία ομάδα που θα …τρώει σίδερα και θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, περίμεναν χθες στη Λεωφόρο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αντ' αυτού, είδαν μία ομάδα που ...χόρεψε στους ρυθμούς του Παναθηναϊκού και πλέον χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση στις 27 Απριλίου για να ανατρέψει το 2-0.

Ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά δεν είναι όμως "τρελαμένος" μόνο από την ήττα και την κακή εμφάνιση στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Η δυσφορία του έχει να κάνει και με τη συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ στα φετινά ντέρμπι μακριά από την Τούμπα. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του γνώρισαν χθες την τέταρτη ήττα τους στα τέσσερα έως τώρα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει με τους "μεγάλους" στην Αθήνα.

Η πρώτη ήττα ήταν από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με 2-1. Η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα με 1-0, η τρίτη από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 3-0 και η τέταρτη χθες με 2-0. Τέσσερα παιχνίδια, τέσσερις ήττες, ένα μόνο γκολ ενεργητικό και οκτώ παθητικό!

Αυτό δεν μπορεί να το "χωνέψει" ούτε ο Ιβάν Σαββίδης, που πίστεψε μετά και το 3-0 της Τούμπας πως ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο και θα ήταν το φαβορί για την πρόκριση στον δεύτερο τελικό Κυπέλλου, για δεύτερη φορά με τον ίδιο στο τιμόνι.

Οι μέρες του Πάσχα προβλέπονται …δύσκολες για τον Βλάνταν Ίβιτς και τους παίκτες του, που με …ξενερωμένο τον κόσμο έχουν δύο εβδομάδες για να αντιστρέψουν το κλίμα και να παρουσιαστούν έτοιμοι να ανατρέψουν στην Τούμπα το 2-0.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags