Facebook Pixel Μυρίζει μπαρούτι στη Football League! Φοβερή κόντρα μεταξύ Άρη και Λαμίας
| 2017-04-16 15:48:00

Μυρίζει μπαρούτι στη Football League! Φοβερή κόντρα μεταξύ Άρη και Λαμίας

Μυρίζει μπαρούτι στη Football League! Φοβερή κόντρα μεταξύ Άρη και Λαμίας

Η κόντρα Αρη και Λαμίας δεν δείχνει να καταλαγιάζει. Το κάθε άλλο. Τις δύο ομάδες, εκτός της διαφοράς των έξι βαθμών, χωρίζουν πολλά.
 

Από την εκδίκαση της ένστασης για τον Φιορίν Ντουρμισάι έως και τα διαιτητικά «φαλτσοσφυρίγματα» υπέρ της ομάδας από τη Φθιώτιδα, η οποία έχει εδραιωθεί -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στο επικοινωνιακό παιχνίδι των εντυπώσεων έχουν εμπλακεί και οι πρόεδροι των δύο Π.Α.Ε., Θόδωρος Καρυπίδης και Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο πρώτος -πρόσφατα- προέβη σε προσωπική δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας διαμαρτυρόμενος για την εύνοια, όπως είπε, της Λαμίας, ενώ τη Μ. Πέμπτη και μετά το παιχνίδι του Αιγίου, ανήρτησε αιχμηρό σχόλιο που αφορούσε τον τρόπο που κερδίζουν οι αντίπαλοι του Αρη.

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθαν ραδιοφωνικές δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Λαμίας, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δέχονται τηλεφωνικές απειλές, ενώ πρόσθεσε πως είναι διατεθειμένος να καταθέσει και μηνύσεις κατά αγνώστων. Ουσιαστικά, έκανε σύνδεση των φραστικών του καταγγελιών με θέματα ποδοσφαίρου, θέλοντας -με τη σειρά του- να προκαλέσει… θόρυβο γύρω από το σκηνικό έντασης που έχει διαμορφωθεί από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά. Λίγη ηρεμία δεν βλάπτει…
 

ΠΗΓΗ: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags