Facebook Pixel Βρέντζος: "Ούτε η ΑΕΚ, ούτε οι παρατηρητές εξέφρασαν κάποιο παράπονο"
| 2017-04-21 14:59:00

Βρέντζος: "Ούτε η ΑΕΚ, ούτε οι παρατηρητές εξέφρασαν κάποιο παράπονο"

Βρέντζος: "Ούτε η ΑΕΚ, ούτε οι παρατηρητές εξέφρασαν κάποιο παράπονο"

Ο παράγοντας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κατάθεση του για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ ισχυρίστηκε οτι πλην των όσων συνέβησαν με το "ντου" των ΜΑΤ, δεν έγινε κάτι αξιόμεμπτο, κάνοντας λόγο για απλή "ένταση"

Αναλυτικά:

«Δεν είδαμε κανέναν τραυματισμό αστυνομικού. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αντεγκλήσεις και σπρωξίματα παραγόντων και ποδοσφαιριστών με δυνάμεις ΜΑΤ που είχαν γκλομπ και να τραυματιστούν αστυνομικοί.

Κινήθηκαν και προσπάθησαν να εισέλθουν από την είσοδο των VIP, έφτασαν μέχρι εκεί. Αυτός ο χώρος δεν έχει καμία σχέση με τα αποδυτήρια. Ήταν εκτός γηπέδου αυτοί οι οπαδοί. Οι φίλαθλοι έφτασαν μέχρι την είσοδο των VIP, ούτε καν στο προαύλιο των αποδυτηρίων», είπε αρχικά ο κ.Βρέντζος.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν υπήρχε εξύβριση ή απώθηση προς τον βοηθό παρατηρητή Περικλή Λασκαράκη. Ήμουν παρών. Δημιουργήθηκαν κάποιες αντεγκλήσεις και ζητήσαμε προς τους παρατηρητές να βοηθήσουν να μπουν οι παράγοντες των ομάδων στα αποδυτήρια και να υπάρξει ηρεμία. Συζητήσαμε με παρατηρητές, δεν εξέφρασαν κάποιο παράπονο για κάποιο περιστατικό που να τους εμπόδισε.

Αν εξαιρέσουμε το περιστατικό της έντασης με τα ΜΑΤ που δεν καταλαβαίναμε ποια ήταν η σκοπιμότητα της χρήσης βίας από τα ΜΑΤ που κράτησε λίγα λεπτά, ήταν ένα ντέρμπι που κύλησε ομαλά. Το σύνολο των παραγόντων και ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ δεν εξέφρασαν κανένα παράπονο και δεν είχαν πρόβλημα.

Ο αγώνας κύλησε σε ομαλά πλαίσια, κανένας από τους αξιωματούχους δεν εξέφρασαν παράπονα και δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει δημιουργηθεί μια εικόνα ότι έγιναν φοβερά πράγματα».

Ακολούθως, ο πρόεδρος ρώτησε τον Γιάννη Βρέντζο ποια είναι η θέση του Ολυμπιακού για το επεισόδιο με τον διαιτητή και τον παρατηρητή...

«Για το περιστατικό με τους διαιτητές, μιλάμε για συσσώρευση ατόμων σε μικρό χώρο και υπάρχουν διαμαρτυρίες παραγόντων. Αρνούμαστε ότι τον εμπόδισαν να μπει μέσα στα αποδυτήρια, ο,τι έγινε, έγινε μέσα στον συνωστισμό. Για τον παρατηρητή δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος του Ολυμπιακού να τον απώθησε ή να τον απείλησε. Υπήρχε ένταση από παράγοντες των ομάδων και οι παράγοντες του Ολυμπιακού του ζητήσαμε να βοηθήσει να μπουν χωρίς πρόβλημα οι παράγοντες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags