Facebook Pixel Πήρε φωτιά η Πόλη και το πρωτάθλημα - Αντίδραση Αγγελόπουλων για το ...πούλμαν του Παναθηναϊκού
| 2017-04-27 15:30:00

Πήρε φωτιά η Πόλη και το πρωτάθλημα - Αντίδραση Αγγελόπουλων για το ...πούλμαν του Παναθηναϊκού

Πήρε φωτιά η Πόλη και το πρωτάθλημα - Αντίδραση Αγγελόπουλων για το ...πούλμαν του Παναθηναϊκού

Πώς έμαθαν οι Eρυθρόλευκοι τις εξελίξεις για τον αιώνιο αντίπαλο και πώς αντέδρασαν λίγες ώρες πριν το κρίσιμο δικό τους ματς απέναντι στην Εφές; Ο Σκύλος τα μύρισε όλα!

Τα όσα πρωτόγνωρα συνέβησαν στον Παναθηναϊκό χθες έγιναν θέμα σε όλη την Ευρώπη, κάτι που ήταν απόλυτα φυσιολογικό.

Δε θα μπορούσε επομένως η ιστορία με το πούλμαν να μη γίνει αντικείμενο συζήτησης και στον Ολυμπιακό, που εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν για το τρίτο παιχνίδι με την Εφές.

Οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας έμαθαν τα περί πούλμαν, όταν έτρωγαν το πρωϊνό τους στο ξενοδοχείο, όπου μένουν στην Κωνσταντινούπολη. Οπως ήταν λογικό, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, αφού η κατάσταση που βίωσαν οι "πράσινοι", δεν είναι και η πιο συνηθισμένη.

Το πούλμαν έγινε αντικείμενο συζήτησης και μεταξύ των αφεντικών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, που επίσης βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη.

Εκτός των άλλων, οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αφορούν και τους "ερυθρόλευκους", αφού μπροστά τους υπάρχει ένα ολοκληρο πρωτάθλημα που οι δύο ομάδες το θέλουν διακαώς.

Αν, μάλιστα, οι "πράσινοι" αποδυναμωθούν απ' αυτή την ιστορία, οι πρωταθλητές θα έχουν κάθε λόγο να χαίρονται ενόψει των πλέι οφ, καθώς θα αυξήσουν τις πιθανότητες για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο εγχώριο τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξέσπασμα Παταβούκα για πούλμαν: "Δεν έφυγα σαν κλέφτης, μου επιτέθηκαν οπαδοί"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags