Facebook Pixel Βούιξε ο τόπος στην Ισπανία: Θα κάτσει να... χάσει από Ρεάλ και θα πάρει ένα μύριο!
| 2017-05-02 11:13:00

Βούιξε ο τόπος στην Ισπανία: Θα κάτσει να... χάσει από Ρεάλ και θα πάρει ένα μύριο!

Βούιξε ο τόπος στην Ισπανία: Θα κάτσει να... χάσει από Ρεάλ και θα πάρει ένα μύριο!

Και φυσικά θα δώσει το πρωτάθλημα στην "βασίλισσα"!

Αυξάνονται οι... ίντριγκες όσον αφορά στις τελευταίες αγωνιστικές της Primera Division, καθώς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μοιράζονται την πρώτη θέση (υπερισχύουν σε ισοβαθμία οι Καταλανοί), ωστόσο οι Μαδριλένοι έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Το ματς-κλειδί για όλους αποτελεί το τελευταίο του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και την Μάλαγα του άλλοτε Μαδριλένου, Μίτσελ.

Πολλά ακούστηκαν πως η ανδαλουσιανή ομάδα θα κάτσει να χάσει για να πάρει τον τίτλο η Ρεάλ, ωστόσο αυτά διαψεύστηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου.

Παρόλα αυτά, η καταλανική "Sport" φέρνει στο φως ακόμα μία ίντριγκα, που αφορά στον Ίσκο. Όταν η "βασίλισσα" τον απέκτησε από την Μάλαγα το 2013 έναντι 27 εκ. ευρώ, έβλεπε στο... μέλλον.

Κι αυτό γιατί στο συμβόλαιό του φέρεται να είχε μπει όρος πως αν κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Ρεάλ, όσο αυτός βρίσκόταν στο ρόστερ της, τότε αυτομάτως η Μάλαγα θα έβαζε στα ταμεία της ένα μπόνους της τάξεως του ενός εκ. ευρώ!

Κάτι που έχει βάλει... φωτιά στα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής! Για να δούμε αν θα "χαρίσει" το πρωτάθλημα στην Ρεάλ η Μάλαγα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags