Facebook Pixel Σκάει η βόμβα Αραούχο με 5-6 εκ. – Έτσι κλείνει το super deal με την Λας Πάλμας για τον παικταρά ο...
| 2017-05-05 10:30:00

Σκάει η βόμβα Αραούχο με 5-6 εκ. – Έτσι κλείνει το super deal με την Λας Πάλμας για τον παικταρά ο...

Σκάει η βόμβα Αραούχο με 5-6 εκ. – Έτσι κλείνει το super deal με την Λας Πάλμας για τον παικταρά ο...

Εξελίξεις για το μέλλον του Αργεντινού αστέρα της ΑΕΚ - Πού μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του και με πόσα λεφτά; Διαβάστε τι παίζεται για να είστε μέσα στα πράγματα!

Μπήκαμε ήδη στον Μάιο, το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και για την ΑΕΚ απομένουν ακόμα επτά ματς (ο τελικός Κυπέλλου και έξι για τα πλέι οφ) για να τελειώσει και επίσημα η σεζόν, κάτι που σημαίνει πως σιγά σιγά τα μεταγραφικά και ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Στην Ένωση ένα είναι το ζήτημα που "καίει" τους πάντες κι αυτό δεν είναι άλλο από το να βρεθεί ο τρόπος να μείνει ο Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα.

Σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Λας Πάλμας, Λουίς Ελγκέρα, σύμφωνα με τις οποίες ο παίκτης "κοστίζει 10 εκατομμύρια", αλλά και ορισμένες ατάκες όπως "δεν καιγόμαστε να τον πουλήσουμε"!

Το λέμε αυτό γιατί η Λας Πάλμας είναι ένας σύλλογος που το ρεκόρ πώλησής που έχει "πιάσει" για παίκτη είναι τα 6,5 εκατομμύρια, με τα οποία έδωσε τον Αντόνιο Γκουάιρ στη Βιγιαρεάλ το 2001 και αμέσως επόμενη επίδοση η πώληση του Σάλομον Ροντόν με 3,5 εκατομμύρια στη Μάλαγα το 2010.

Συνεπώς, τα 10 εκατομμύρια για τον Αραούχο θα αποτελέσουν την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της, κάτι που φαντάζει απίστευτο να συμβεί για έναν παίκτη που δεν κράτησε, αλλά επέλεξε να δώσει δανεικό. Παράλληλα, μην ξεχνάμε ότι είναι επίσης διατεθειμένη να συζητήσει την επέκταση του δανεισμού!

Κάτι, λοιπόν, δεν "κολλάει" με τις μέχρι τώρα εξελίξεις στις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή. Σε αυτό προσθέστε το γεγονός ότι είναι τουλάχιστον σπάνιο για υπεύθυνο ομάδας με οποιαδήποτε ιδιότητα να βγαίνει δημοσίως και να αποκαλύπτει τις απαιτήσεις που έχει θέσει ο σύλλογος για πώληση παίκτη. Συνεπώς, οι ατάκες του Ελγκέρα δεν είναι καθόλου απίθανο να εξυπηρετούν επικοινωνιακά συμφέροντα και συγκεκριμένες εντυπώσεις που προσπαθεί να δημιουργήσει η ισπανική ομάδα.

Μπορεί στα λόγια η Λας Πάλμας να αξιώνει τον ουρανό με τ' άστρα για τον Αραούχο, αλλά στην πράξη τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Για την ακρίβεια, μια πρόταση 3-4 εκατομμυρίων είναι ικανή να κάνει την ισπανική ομάδα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων (όπως έχει κάνει ήδη, συζητώντας ακόμα και για δανεισμό), ενώ με ένα ποσό 5-6 εκατομμυρίων ευρώ μάλλον βάζει και ...κορδέλα στον Αργεντινό επιθετικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags