Facebook Pixel H Mercedes παρουσιάζει το Vito Tourer Dark Edition
Άλλα Σπορ
| 2017-05-05 12:20:00

H Mercedes παρουσιάζει το Vito Tourer Dark Edition

H Mercedes παρουσιάζει το Vito Tourer Dark Edition

Μια έκδοση αποκλειστικά για τις μετακινήσεις τουριστών σε ξενοδοχειακές μονάδες σχεδίασε η Mercedes-Benz.

Πρόκειται για το νέο εννιαθέσιο Vito Tourer Dark Edition που προσφέρει περισσότερη πολυτέλεια και άνεση. Είναι ήδη περιζήτητο για τα συστήματα ασφαλείας του, την οδηγική του συμπεριφορά, τα εντυπωσιακά χαμηλά για την κατηγορία του επίπεδα κατανάλωσης και την ποιότητά του.

«Φέτος που οι προβλέψεις μιλούν για ρεκόρ επισκεπτών στη χώρα μας, οι επαγγελματίες του τουρισμού επιδιώκουν να προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες τους. . Το Vito Tourer Dark Edition έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να δώσει στον επαγγελματία αυτό που πραγματικά χρειάζεται: ένα αστέρι στις υπηρεσίες του, το οποίο προσθέτει αξία σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων στη Mercedes-Benz Hellas. Αντώνης Ευαγγελούλης.

Ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα τρία χρώματα (μαύρο του οψιδιανού, μπλε του καβανσίτη ή γκρι της πέτρας). Επιπλέον διαθέτει επένδυση των τροχών, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και καθίσματα επενδυμένα με μαύρο leatherette.

Πηγή: Praktoreio-sport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags