Facebook Pixel Suzuki Ignis Sport: Από αρνί σε λύκο!
Άλλα Σπορ
| 2017-05-08 09:12:00

Suzuki Ignis Sport: Από αρνί σε λύκο!

Suzuki Ignis Sport: Από αρνί σε λύκο!

Το νέο Ignis με την εκκεντρική σχεδίαση φαίνεται πως θα αποκτήσει τελικά μια γρήγορη έκδοση με τον κωδικό Sport στα πρότυπα της Suzuki.

Η εταιρία έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει, με τους σχεδιαστές να έχουν ήδη ξεκινήσει να προτείνουν τη δουλειά τους.

Εκ πρώτης όψεως, το χαριτωμένο μικρό εμφανίζεται να αγριεύει σημαντικά. Οι μεγαλύτεροι τροχοί, η διχρωμία στο αμάξωμα και οι σπορτίφ πινελιές δίνουν τον τόνο πως το μικρό της Suzuki είναι φτιαγμένο για αταξίες, όχι μόνο για μια απλή βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Οι σχεδιαστές βέβαια υπερέβαλλαν εαυτό και πρότειναν για το εσωτερικό δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές, κόκκινες επενδύσεις στο εσωτερικό των θυρών, όπως επίσης, στην κονσόλα και στον πίνακα οργάνων. Δεν απουσιάζουν βέβαια και τα τμήματα απομίμησης ανθρακονημάτων σε αρκετά σημεία της καμπίνας.

Η έκδοση sport έχει έτοιμο ένα κατάλληλο μοτέρ που αναμένεται να δώσει φτερά στο μικρό ιαπωνικό αυτοκίνητο. Δεν είναι άλλο από το σύνολο του ενός λίτρου που χρησιμοποιεί και το μεγαλύτερο Baleno το οποίο με την βοήθεια turbo παράγει 111 ίππους. Δεύτερη επιλογή με λιγότερες όμως πιθανότητες είναι ο επίσης υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.4 με 140 ίππους.

Πηγή: Newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags