Facebook Pixel Γι΄ αυτό «τρελάθηκαν» οι ΠΑΟΚτσήδες με τον Ιβάν – Η δήλωση που άναψε φωτιές και η επιθυμία για «ντου»!
Άλλα Σπορ
| 2017-05-10 12:40:00

Γι΄ αυτό «τρελάθηκαν» οι ΠΑΟΚτσήδες με τον Ιβάν – Η δήλωση που άναψε φωτιές και η επιθυμία για «ντου»!

Γι΄ αυτό «τρελάθηκαν» οι ΠΑΟΚτσήδες με τον Ιβάν – Η δήλωση που άναψε φωτιές και η επιθυμία για «ντου»!

Kι όμως, υπάρχουν οπαδοί του Δικεφάλου που έχουν ...παράπονο απ' τον μεγαλομέτοχο της ομάδας! Τι άκουσαν από το στόμα του που τους "τσίγκλησε"; O Σκύλος έχει το παρασκήνιο...

Ελάχιστοι είναι πια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν βγάζουν το καπέλο τους στον Ιβάν Σαββίδη και δεν αναγνωρίζουν το ότι έχει δώσει μεγάλη δύναμη στον Δικέφαλο του Βορρά. Αρκετοί, ωστόσο, είναι αυτοί που έχουν ένα …παράπονο!

Το βράδυ της Κυριακής, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε για να υποδεχθεί την πρωταθλήτρια ομάδα του βόλεϊ μετά την τεράστια νίκη που πέτυχε κατά του Ολυμπιακού στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη", που σήμανε την παραμονή του ΠΑΟΚ στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε:

"Είμαι ευτυχισμένος που ο γιος μου ασχολείται τόσο με τον ΠΑΟΚ, σήμερα μου έστειλε μήνυμα: «πατέρα πρέπει να στηρίξουμε το βόλεϊ». Μόλις κερδίσαμε ήρθε και μου είπε «πρέπει να στηρίξουμε το βόλεϊ» και λέω δημόσια λοιπόν: θα κάνω πράξη τη θέληση του γιου μου, εμείς θα στηρίξουμε το βόλεϊ".

Η δήλωση αυτή, "έφτιαξε"ακόμη περισσότερο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά την απίστευτη νίκη εις βάρος του Ολυμπιακού, αφού τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλοί έχουν έρθει πιο κοντά στην ομάδα βόλεϊ και έχουν "δεθεί" μαζί της. Παράλληλα, ωστόσο, έφερε στην επιφάνεια και ένα …παράπονο που έχουν από τον Ιβάν Σαββίδη.

Το παράπονο αυτό έχει να κάνει με το ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν κάνει ένα δυναμικό ..."ντου" και στην ομάδα μπάσκετ, προκειμένου αυτή να ξεφύγει από την μετριότητα στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια και να αρχίσει να θυμίζει την ομάδα που διεκδικούσε διακρίσεις και τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, τη δεκαετία του ΄90.

Βέβαια, ο Ιβάν Σαββίδης έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια του Μπάνε Πρέλεβιτς και των συνεργατών του να ανταπεξέλθουν των οικονομικών υποχρεώσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με συνεχείς "ενέσεις" χρημάτων. Αυτό, άλλωστε, είναι γνωστό, αφού δεκάδες φορές ο Μπάνε Πρέλεβιτς και οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν δηλώσει δημοσίως πως "χωρίς τον Σαββίδη δε θα τα είχαμε καταφέρει", με τελευταία αυτή στην πρόσφατη γενική συνέλευση πριν από δέκα ημέρες.

Ωστόσο, ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά ελπίζει πως σύντομα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα αποτελέσει τον κύριο χρηματοδότη της ομάδας μπάσκετ ή τουλάχιστον θα αυξήσει σημαντικά την χρηματοδότησή του, παρά το ότι ο ίδιος δεν …τρελαίνεται και τόσο με το συγκεκριμένο άθλημα, σε σύγκριση με το πόσο του αρέσει το ποδόσφαιρο, το χάντμπολ ή το βόλεϊ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags