Facebook Pixel Έρχεται απόφαση - σοκ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια του Βόλου!
Ποδόσφαιρο
| 2017-05-11 18:00:00

Έρχεται απόφαση - σοκ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια του Βόλου!

Έρχεται απόφαση - σοκ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια του Βόλου!

Τεράστιο πρόβλημα για τους δύο Δικεφάλους...

Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύουν, πλέον, σοβαρά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ύστερα από την πειθαρχική δίωξη που άσκησε σήμερα και στις δύο ομάδες ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Οι δυο ΠΑΕ έχουν κληθεί με βάση τα ίδια άρθρα και καλούνται να απολογηθούν για εκτεταμένα επεισόδια, ενώ ο ΠΑΟΚ που έχει κληθεί και με βάση το άρθρο 15 παρ. 6, εδ. δ το οποίο κάνει λόγο για επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών -3, που ενδέχεται να γίνει και -6, καθώς οι "ασπρόμαυροι" είναι υπότροποι από το περσινό ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η διαφορά στην κλήση των δύο ομάδων έχει να κάνει με την έκθεση του παρατηρητή που σημειώνει πως στις 20:44 υπήρξε "είσοδος φιλάθλων του ΠΑΟΚ από σπασμένη πόρτα στην 117 θύρα και συμπλοκή με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη συμπλοκή είχαμε ρίψη διάφορων αντικειμένων, τα οποία, όπως παρατήρησα μετά, ήταν σπασμένα τούβλα ή κομμάτι από σπασμένα είδη υγιεινής".

Πάντως και η ΑΕΚ κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών, αφού και αυτή είναι υπότροπη από το ματς της περασμένης σεζόν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

Άλλαξε την έκθεσή του για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό ο παρατηρητής!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags