Facebook Pixel «Πληρώνουν» καλά Μορεϊρένσε και Τρουά
| 2017-05-12 12:10:00

«Πληρώνουν» καλά Μορεϊρένσε και Τρουά

«Πληρώνουν» καλά Μορεϊρένσε και Τρουά

Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι της Παρασκευής. Τραβάνε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον τα παιχνίδια σε Πορτογαλία, Ligue 2 και MLS.

Μπελενένσες – Μορεϊρένσε

Τι κι αν προερχόταν από 7 διαδοχικές ήττες… Τι κι αν είχε να κερδίσει στο γήπεδο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας από το 1955… Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 51’… Η Μπελενένσες έδειξε πως έχει ακόμα ζωή και παρουσίασε καλά αντανακλαστικά, για να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση σε 23 λεπτά (65’-88’) και να φτάσει στο σπουδαίο διπλό (1-3), το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως. Συγχρόνως, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της επί εποχής Πασιένσια, με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει: «Οι παίκτες μου σήμερα επιβραβεύτηκαν για την πολύ καλή δουλειά τους. Όταν κερδίζεις, ο ήλιος… λάμπει διαφορετικά. Άκρως βελτιωμένη και συμμαζωμένη από την ώρα που την ανέλαβε ο προπονητής Πετίτ, ο οποίος έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές του με τη δική του νοοτροπία και τους καθοδηγεί στη σωτηρία. Μόνο σύμπτωση δεν αποτελεί το γεγονός πως συμπλήρωσε 4 διαδοχικά ματς δίχως ήττα (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), που αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοσή της. Την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε πίσω στο εντός έδρας με την Μπράγκα (36’), αλλά πάτησε γκάζι μετά την ανάπαυλα και το ανέτρεψε με δύο τέρματα μετά το 75’ (76’, 90’). «Δεν θέλουμε να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας από αυτή την αγωνιστική», ξεκαθάρισε ο τεχνικός Πετίτ. Τι κρατάμε; Η Μπελενένσες έρχεται από νίκη ψυχολογίας στην έδρα της Σπόρτινγκ, ωστόσο παραμένει αναξιόπιστη ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που δεν κυνηγάει κάποιο στόχο. Η Μορεϊρένσε είναι αυτή που «καίγεται» για βαθμούς και δείχνει αρκετά βελτιωμένη και ισορροπημένη τον τελευταίο καιρό. Αξιοπρεπές το διπλό.

Μπελενένσες – Μορεϊρένσε 2 (2.25)

Τρουά - Ρεμς

Είναι γειτονικό ντέρμπι της περιοχής Καμπανίας – Βουργουνδίας με αντιπαλότητα. Η Τρουά πήρε μεγάλο διπλό με 3-2 στην Οσέρ και είναι τρίτη. Αν κερδίσει σήμερα και την επόμενη αγωνιστική στη Σοσό τότε θα βγει τουλάχιστον τρίτη. Ο 40χρονος Νιβέ που πέτυχε και το γκολ της πριν δύο αγωνιστικές στο 1-0 με την Μπρεστ, ήταν αυτός που στην Οσέρ στο 73’ πέτυχε το 3-2 και ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο από το 2-1 που είχαν προηγηθεί οι «οσερουά». Εχει καταπληκτική παράδοση με τη Ρεμς αφού στο «ντε λ’ Ομπ» την κέρδισε στα 11/12 τελευταία. Το ότι έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία δεν ήταν αρκετό για να δώσει την άνοδο στην Ρεμς, που ήταν ο μοναδικός της στόχος από την πρώτη αγωνιστική. Το 2-0 από την Ορλεάν έβαλε ταφόπλακα στις πιθανότητές της. Ήταν καλή και είχε πολλές ευκαιρίες αλλά απέδειξε ότι αυτό που της λείπει είναι ένας παίκτης με εύκολο τελείωμα. Το σημερινό ματς ο προπονητής της δεν θέλει να το δει αδιάφορα και αντιθέτως ζητάει από τους παίκτες να θυμηθούν ότι πέρυσι η Τρουά κέρδισε τις τελευταίες αγωνιστικές τη Ρεμς και την πήρε μαζί της στον υποβιβασμό από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία. Ο Ντερ Ζακαριάν που μοίρασε στους παίκτες σχετικά αποκόμματα από περσινές εφημερίδες τονίζει ότι θέλει να δει την ομάδα του να παίζει τίμια το ρόλο του ρυθμιστή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Τι ποντάρουμε; Ο άσος υποχώρησε και τον βρίσκουμε σε τιμές κοντά στο 1,80. Η Τρουά έχει ευκολία στο σκοράρισμα και μπορούμε να ποντάρουμε στη νίκη της σε combo με το over 1,5 που προσφέρεται στο 2,10 ώστε να πιάσουμε και την περίπτωση του 2-0 τελικού σκορ.

Τρουά – Ρεμς 1+over 1,5 (2.10)

Χιούστον – Βανκούβερ

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την εκπληκτική τους εντός έδρας πορεία, συντρίβοντας το Ορλάντο με 4-0. Η "Ντινάμο" παραμένει αήττητη μέσα στο γήπεδό της και μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια. Το ζητούμενο είναι η εντυπωσιακή απόδοση του Χιούστον, όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του, να σταθεροποιηθεί και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο κόουτς Καμπρέρα βλέπει την επιθετική γραμμή, να λειτουργεί εξαιρετικά και τους Κιότο, Μανότας, Έλλις και Τόρρες, να συνδυάζονται με κλειστά μάτια και να σκοράρουν ακατάπαυστα. Μεγάλη νίκη σημείωσε το Βανκούβερ μέσα στην έδρα του Κολοράντο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί σε κάποια σημεία του αγώνα, όμως με σωστή τακτική έφυγαν με το πολύτιμο τρίποντο. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη για τους "Ουάιτκαπς", που μετά από τρεις διαδοχικές ήττες μακριά από την έδρα τους, δείχνουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και σημάδια ανάκαμψης. Ο κόουτς Ρόμπινσον ανέφερε, ότι οι απουσίες σημαντικών παικτών έχουν στοιχίσει στην ομάδα, που όμως δείχνει, ότι έχει ποιότητα και παίρνει σημαντικές νίκες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τέταρτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για τους Καναδούς, που ολοκληρώνουν τη μίνι εκστρατεία τους και με νίκη κάνουν όνειρα για είσοδο στην οχτάδα. Τι παίζουμε; Το Χιούστον παρουσιάζει εντυπωσιακό αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στην έδρα του και η επίθεση της ομάδας πετάει φωτιές! Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες και δύσκολα θα συνεχίσουν νικηφόρα. Θα ποντάρω στα πολλά γκολ και το over 2.5.

Χιούστον – Βανκούβερ over 2,5 (1.83)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags