Facebook Pixel «Νιώθω τύψεις, η γυναίκα μου βλέπει εφιάλτες…»
| 2017-05-13 23:36:00

«Νιώθω τύψεις, η γυναίκα μου βλέπει εφιάλτες…»

«Νιώθω τύψεις, η γυναίκα   μου βλέπει εφιάλτες…»

Ο Νίκος Βακάλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, είναι αυτή την στιγμή το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο από τον «τελικό της ντροπής» στον Βόλο.

Το λάθος του, όπως στην συμπληρωματική του έκθεση αναφέρει ο παρατηρητής του τελικού, σύμφωνα με την οποία η είσοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ και η συμπλοκή τους με την αστυνομία δεν έγινε στις 20.44 (αυτή την ώρα ανέφερε στην αρχική του έκθεση ως ώρα εισόδου των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και συμπλοκής τους με την αστυνομία) αλλά στις 18.20, πριν δηλαδή φτάσουν οι ομάδες στο «Πανθεσσαλικό», απειλεί να βάλει σε μεγάλους μπελάδες την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ

 

Αυτός είναι και ο λόγος που το φέρει βαρέως -το λάθος του- ο κ. Βακάλης. Ειδικά από την στιγμή που έμαθε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κ. Σιμιτζόγλου, έτσι όπως διατύπωσε το κατηγορητήριο, μάλλον, δεν έλαβε υπ’ όψιν του την συμπληρωματική έκθεσή του.

 

«Νιώθω τύψεις», φέρεται να λέει συνεχώς τις τελευταίες μέρες στους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο παρατηρητής του τελικού.

 

«Και μόνο η σκέψη ότι δεν θα γίνει δεκτή η συμπληρωματική έκθεση που κατέθεσα, με εξαντλεί, με κάνει ράκος. Γιατί όντως έχω κάνει λάθος. Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά τέτοια κατάσταση. Είχα χαθεί, είχα σοκαριστεί. Όταν κατάφερα να βάλω μια τάξη στην σκέψη μου, τότε μόνο συνειδητοποίησα το λάθος που έκανα», λέει και ξαναλέει στους φίλους του που τον ρωτάνε για την έκθεσή του.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου είναι άλλος άνθρωπος την τελευταία εβδομάδα. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι τόσο άσχημη, που έχει επηρεάσει και την οικογένειά του. Το παραδέχεται ο ίδιος, στις συζητήσεις με τους φίλους του.

 

«Η γυναίκα μου δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Καθόλου… Όμως, εξαιτίας όσων έχει βιώσει τις τελευταίες ημέρες, ένα βράδι πετάχτηκε από το ύπνο της, κάθιδρη, και όταν τη ρώτησα τι έπαθε, μου απάντησε ότι είδε εμένα και την κόρη μας να μας κυνηγάνε από τη μια οπαδοί του ΠΑΟΚ, από την άλλη οπαδοί της ΑΕΚ και μπροστά μας να είναι γκρεμός»

 

Πάντως, για τον παρατηρητή του τελικού, τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από την ημέρα διεξαγωγής του. Όπως εκμυστηρεύτηκε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του «έπρεπε να σηκωθώ να φύγω πριν από την έναρξη, αφού είχα διαπιστώσει κάποια πράγματα. Το σκέφτηκα σοβαρά κάποια στιγμή και το είπα κιόλας. Αλλά δεν μπόρεσα τελικά να το κάνω»

 

Πού να φανταζόταν ο άνθρωπος πόσο χειρότερα θα γινόταν τα πράγματα, εξαιτίας του λάθους με την ώρα εισβολής των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και της συμπλοκής τους με την αστυνομία, που έκανε στην έκθεσή του.

 

Το μόνο που τον παρηγορεί, όπως λένε οι άνθρωποι που καθημερινά συναναστρέφονται τον κ. Βακάλη, είναι ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ, δεν του έχουν επιρρίψει ευθύνες.

 

Ωστόσο, αυτό δεν τον ησυχάζει, όπως μεταφέρουν οι συνομιλητές του, οι οποίοι ξεκαθαρίζουν ότι ο παρατηρητής του τελικού θα ηρεμήσει μόνο όταν διαπιστώσει πως η πειθαρχική επιτροπή θα δεχτεί την συμπληρωματική του έκθεση και όχι την αρχική.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags