Facebook Pixel Τελειώνει από τον Ολυμπιακό - Αναζητείται ο αντικαταστάτης του!
| 2017-05-18 20:04:00

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό - Αναζητείται ο αντικαταστάτης του!

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό - Αναζητείται ο αντικαταστάτης του!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό...

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Νότιγχαμ, υπάρχει ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί στους Ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βρέντζος αποχωρεί οριστικά για να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος στην αγγλική ομάδα, με αποτέλεσμα να μένει κενή η θέση του διευθύνοντα συμβούλου στον Ολυμπιακό και να αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

«Ο κ.Ιωάννης Βρέντζος έχει μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο γύρω από τις τραπεζικές επενδύσεις, τα οικονομικά αλλά και τους τομείς του ποδοσφαίρου. Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στον Ολυμπιακό από το 2010, επιβλέποντας την αναδιάρθρωση του συλλόγου, ο οποίος είναι από τους πιο ασφαλείς οικονομικά στην Ευρώπη.

Πλέον θα μετακομίσει στο Νότιγχαμ για να τρέξει τον σύλλογο ως διευθύνων σύμβουλος. Θα ηγηθεί του αγωνιστικού τμήματος μέσω μιας οργανωμένης δομής ενσωματώνοντας την κουλτούρα υψηλών αποδόσεων και φέρνοντας εις πέρας τους κύριους στόχους της Νότιγχαμ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νότιγχαμ στην ιστοσελίδα της για τον Γιάννη Βρέντζο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags