Facebook Pixel Πανηγυρική επιβεβαίωση SportDog για μεγάλο «ντου» του Σαββίδη!
Life
| 2017-05-22 18:18:00

Πανηγυρική επιβεβαίωση SportDog για μεγάλο «ντου» του Σαββίδη!

Πανηγυρική επιβεβαίωση SportDog για μεγάλο «ντου» του Σαββίδη!

Ο Σκύλος και ο Χρήστος Ξανθάκης, σας είχαν αποκαλύψει εδώ και πάρα πολύ καιρό την επιθυμία του Ιβάν να… ταράξει τα νερά στη μιντιακή αγορά

Το 19,6% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (τηλεοπτικός σταθμός MEGA) αγόρασε σύμφωνα με πληροφορίες εταιρεία των συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Έπειτα από τη μεταβίβαση, η οικογένεια Μπόμπολα κατέχει πλέον το 13,09% των μετοχών του MEGA και ο ομογενής επιχειρηματίας γίνεται μεγαλομέτοχος του σταθμού (διαβάστε αναλυτικά στο Newpost).

Πρόκειται για μία είδηση που σας είχε… προετοιμάσει ο SportDog από τις 28 Φεβρουαρίου, όταν το ρεπορτάζ του Χρήστου Ξανθάκη, σας μετέφερε την επιθυμία και το πλάνο του Σαββίδη, για να «μπει» στην τηλεόραση!

Συγκεκριμένα έγραφε: «Στο δια ταύτα, ο Ιβάν σκέπτεται σαν πρωταθλητής. Και για να υλοποιήσει τις σκέψεις του, χρειάζεται media πανελλαδικής εμβέλειας όχι μόνο από τα Τέμπη και πάνω. Θα τα ψάξει, θα τα βρει και θα ψωνίσει. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι επειδή καίγεται και επειδή έχει λεφτά, θα του πάρουν και το πορτοφόλι. Την ξέρει πια την αγορά και στο τέλος θα την κάνει τη δουλειά του. Έστω και με κάποιες συμμαχίες που μπορεί να εκπλήξουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ»...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags