Facebook Pixel Ένταση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την διακοπή και τον Ίβιτς – Πότε βγαίνει απόφαση!
| 2017-05-23 17:43:00

Ένταση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την διακοπή και τον Ίβιτς – Πότε βγαίνει απόφαση!

Ένταση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την διακοπή και τον Ίβιτς – Πότε βγαίνει απόφαση!

Οι Πράσινοι ζήτησαν είτε να συνεχιστεί το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησε είτε να διακοπεί με υπαιτιότητα του Δικεφάλου. Οργισμένη ήταν η αντίδραση των Θεσσαλονικιών!

Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η εκδίκαση της δίωξης στον Παναθηναϊκό για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, ματς το οποίο σταμάτησε στον 53ο λεπτό, λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς στο κεφάλι, από κουτάκι μπύρας που πέταξε οπαδός.  

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τα επιχειρήματά τους, προσπάθησαν να δείξουν ότι δεν ευθύνονται για την διακοπή, υποστήριξαν ότι ο Ίβιτς ήταν… υπερβολικός και ζήτησαν είτε το ματς να διακοπεί με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ είτε να συνεχιστεί, από εκεί που το διέκοψε ο Κομίνης.

Αυτό υποστήριξε και ο δικηγόρος των πρασίνων, Γιάννης Κάρμης, στην αρχική του τοποθέτηση: «Το θέμα κατακύρωσης του αγώνα αφορά υπαιτιότητα ομάδας και εμείς αρνούμαστε ότι ευθυνόμαστε για τη διακοπή Ο διαιτητής ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε. Δεν έχουμε υπαιτιότητα εμείς. Ο ΠΑΟΚ φταίει γιατί αρνήθηκε να συνεχιστεί το ματς. Εφόσον κρίνετε ότι κανείς δε φταίει ας συνεχιστεί το ματς από εκεί που άρχισε».

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού επίσης, υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι ο Ιβιτς ότι δραματοποίησε τα γεγονότα και ότι μετά το τέλος του αγώνα στον Βόλο έδωσε συγχαρητήρια στους μαχαιροβγάλτες!

Σχετικά με τη διακοπή του αγώνα του αγώνα ο Γιάννης Κάρμης ανέφερε ότι η απόφαση λήφθηκε από τον διαιτητή όταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι χωρίς τον προπονητή του. «Η διακοπή δεν έγινε εξαιτίας του περιστατικού αυτού», τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη ρίψη του αντικειμένου και συνέχισε: «Έγινε αρκετό χρόνο μετά, όταν ο κ.Κωνσταντινίδης υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα χωρίς την παρουσία του προπονητή του. Αρνούμεθα την υπαιτιότητά μας. Ο διαιτητής ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι. Διεκόπη λόγω της δήλωσης που έκανε ο κ.Κωνσταντινίδης».

Στην ίδια υπερασπιστική γραμμή κινήθηκε και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Συνεχώς έκανε θεατρινισμούς ο Ίβιτς περί ζάλης. Μόλις έβλεπε κάμερα έλεγε ότι πονάει».

Η απάντηση του ΠΑΟΚ με το... τραμυατιόμετρο και τη ΒΟΜΒΑ Κωνσταντινίδη!

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος της ΠΑΟ, κύριος Μαυρομάτης υποστήριξε «Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η κουβέντα με βάση όλα αυτά που έγιναν. Ο Παναθηναϊκός είναι σε δυσχερή θέση. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί, το αντικείμενο αυτό μπορεί να προκαλέσει σωματική βλάβη, είχαμε τραυματισμό και δεν υπάρχει τραυματιόμετρο! Εχουμε τραυματισμό, αυτό που είναι ξεκάθαρο και θα το δείτε και από το video που προσκομίζουμε ότι ο διαιτητής διέκοψε το ματς γιατί ενημερώθηκε για τον τραυματισμό»!

Ωστόσο αυτός που έριξε την «βόμβα» ήταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ξεκαθαρίζοντας στην κατάθεσή του ότι «ο διαιτητής ψεύδεται, εγώ τον ενημέρωσα για το τι έπαθε ο Ίβιτς και του είπα φεύγοντας ότι θα περιμένω την απόφαση του. Του ζήτησα να εφαρμόσει τον κανονισμό και δεν του είπα ότι δεν συνεχίζουμε εμείς, κανείς δεν μας ρώτησε ποτέ αν επιθυμούμε να βγούμε για να παίξουμε ή όχι»!

«Οπλίσατε το χέρι του οπαδού – Δείτε τι γίνεται στα κόρνερ στην Τούμπα»

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας ανέφερε για όσα έγιναν στην Λεωφόρο: «Οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να έχουν και μεγάλες συμπεριφορές. Το κλίμα το οποίο είχε επικρατήσει το τελευταίο 20ήμερο όπλισε το χέρι του οπαδού».

  
Εξοργισμένος ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού απάντησε  : «Googlαρετε ή κάντε μια αναζήτηση στο youtube για να δείτε τι συμβαίνει στα κόρνερ στην Τούμπα. Για να δείτε για τη υποκρισία μιλάμε. Ο διαιτητής όφειλε να καλέσει τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και εκεί θα βλέπαμε ποιος θα μπορούσε να ήταν «παρών». Είναι ψευδές ότι οι γιατροί ήθελαν να κρατήσουν τον Ίβιτς στο νοσοκομείο. Τους παρακαλούσαν να τον κρατήσουν για να μην βγει και τον πετύχουν οι κάμερες», τόνισε.

Πότε βγαίνει η απόφαση

Απόφαση πάντως δεν θα έχουμε σήμερα από την Πειθαρχική Επιτροπή, καθώς οι δύο ομάδες μπορούν μέχρι την Πέμπτη στις 12:00 να καταθέσουν τα υπομνήματά τους. Οπότε η απόφαση θα βγει είτε την Πέμπτη το βράδυ είτε νωρίς την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags