Facebook Pixel "Τρέλα" Γιακουμάκη για ΑΕΚ! Τι είπε για Αραούχο και τη φανέλα με το "11"
| 2017-05-24 20:10:00

"Τρέλα" Γιακουμάκη για ΑΕΚ! Τι είπε για Αραούχο και τη φανέλα με το "11"

"Τρέλα" Γιακουμάκη για ΑΕΚ! Τι είπε για Αραούχο και τη φανέλα με το "11"

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος... δεν βλέπει την ώρα να φορέσει τα "κιτρινόμαυρα"!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει κλείσει στην ΑΕΚ, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνίζεται από του χρόνου, αφού έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία της Ένωσης με τον Πλατανιά.

Ο 23χρονος επιθετικός ανυπομονεί να παίξει με την ΑΕΚ, κάτι που δεν έκρυψε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FMΗρακλείου.

Ο Γιακουμάκης τόνισε το πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί με τα «κιτρινόμαυρα» και ευχήθηκε να παραμείνει στην ομάδα ο Σέρχιο Αραούχο ώστε να παίξουν συμπαίκτες, ενώ αναγνώρισε τους Βράνιες και Λαμπρόπουλο ως τους πιο σκληρούς αμυντικούς της Ένωσης. Παράλληλα, ο νεαρός φορ αποκάλυψε πως θα ζητήσει τη φανέλα με το νούμερο 11, εάν αυτή είναι διαθέσιμη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Τι στόχους έχεις στη νέα σου ομάδα;

«Όταν πας σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ θέλεις να κατακτήσεις τρόπαια. Τώρα, προσωπικοί στόχοι για μένα είναι να καθιερωθώ βασικός στην νέα μου ομάδα και να φορέσω το εθνόσημο στο στήθος».

Φέτος τέθηκες αντιμέτωπος με την ΑΕΚ τρεις φορές. Ποιος ήταν ο αμυντικός που σε δυσκόλεψε περισσότερο;

«Δύσκολη ερώτηση. Το πιο πολύ "ξύλο" το έφαγα από τον Βράνιες. Επίσης με δυσκόλεψε αρκετά ο Λαμπρόπουλος. Αλλά θεωρώ πως όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ όλοι οι αμυντικοί πρέπει να είναι καλοί».

Από τους παίκτες που έχει αυτήν την στιγμή η ΑΕΚ στο ρόστερ της, ποιους ξεχωρίζεις;

«Ο Αραούχο είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Η ΑΕΚ τον έχει ανάγκη. Μακάρι να είναι και του χρόνου στο ρόστερ προκειμένου να είμαστε συμπαίκτες. Επίσης ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής είναι ο Μάνταλος».

Θέλεις να μας μιλήσεις λίγο για ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκης στα αποδυτήρια;

«Κοίτα, ό,τι έγινε το κρατάω για μένα. Δεν θέλω να μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες».  

Γιατί όμως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για τα όσα γίνανε στα αποδυτήρια;

«Για να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ένας από τους δυο πάει να πει πως δεν είναι ηθικός. Μπορεί και οι δυο να μην είναι. Να λένε πράγματα που δεν έγιναν. Κάποια άτομα "έβαλαν" παραπάνω πράγματα και κάποια άλλα άτομα λιγότερα».

Γιατί επέλεξες Πλατανιά και όχι κάποια άλλη ομάδα;

«Την χρονιά που έφυγα από τον ΠΟΑ είχα μιλήσει με Εργοτέλη, Πλατανιά και ΟΦΗ. Εκείνη την περίοδο ο Εργοτέλης αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική και εγώ προτιμούσα να πάω σε ομάδα της πρώτης. Από την άλλη, ο ΟΦΗ ήταν σε μία πολύ κακή περίοδο και το ρίσκο ήταν μεγάλο».

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πιστούς οπαδούς που στους αγώνες με τους παραδοσιακούς της αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μαζεύει 50-60.000 κόσμο. Εσύ έχεις φανταστεί τον εαυτό σου να αγωνίζεται σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ και να σκοράρεις;

«Ναι, το σκέφτομαι. Και μάλιστα είναι κάτι το οποίο θέλω να πραγματοποιηθεί άμεσα. Και επιθυμώ να γίνει πολλές φορές».

Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σημείο στο παιχνίδι σου;

«Το μεγάλο μου προτέρημα είναι όταν παίζω με πλάτη. Να βάζω τον αμυντικό πίσω μου. Άλλο ένα καλό στοιχείο που έχω είναι το σκοράρισμα. Θεωρώ πως μπορώ να σκοράρω με ευκολία».

Τι θα ήθελες να βελτιώσεις στο παιχνίδι σου; Πού θεωρείς ότι χρειάζεσαι περισσότερη προπόνηση;

«Νομίζω εκεί που υστερώ είναι η τεχνική. Αν και η θέση μου δεν προαπαιτεί τόσο τεχνική, καθώς πρέπει να έχεις κοντρόλ, πάσα και κίνηση στον χώρο. Αλλά θεωρώ πως θέλω δουλειά στην έκρηξη. Στην ταχύτητα δηλαδή».

Τι αριθμό θέλεις να φορέσεις του χρόνου στην ΑΕΚ;

«Εάν μείνει ελεύθερο το νούμερο 11 τότε θα πάρω αυτό».

Ποιο είναι το γκολ το οποίο το γούσταρες πάρα πολύ;

«Το γκολ το οποίο ξεχωρίζω είναι αυτό ενάντια στον Ολυμπιακό στα Χανιά. Στον αγώνα που από το 0-2 το γυρίσαμε σε 2-2. Για κάποιον λόγο, αυτό το γκολ, το χάρηκα περισσότερο. Και μπορώ να πω πως από όλα τα γκολ που έβαλα, μόνο με τον Ολυμπιακό ένιωσα έτσι».

Φέτος πώς βλέπεις τα πράγματα στην ομάδα του Πλατανιά; Το λέω με δεδομένο ότι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας έχουν ή θα αποχωρήσουν οι περισσότεροι.

«Νομίζω πως δεν είναι μόνο αυτό, δηλαδή τελείως ξαφνικά οι περισσότεροι παίκτες αποχώρησαν. Είναι ότι η ομάδα του Πλατανιά μπλέχτηκε σε σενάρια που δεν έπρεπε να μπλεχτεί. Θεωρώ πως όλη αυτή η ιστορία στο Καραϊσκάκης μόνο κακό έκανε στην ομάδα. Νομίζω πως για να σωθεί ο Πλατανιάς πρέπει να γίνει ένα θαύμα».

Με τον Πέτρο που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό τι συγγένεια έχεις;

«Καμία απολύτως. Είμαστε μόνο φίλοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags