Facebook Pixel Αυτό δεν είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ! Το παραδέχτηκε ο Χιμένεθ
| 2017-05-24 23:52:00

Αυτό δεν είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ! Το παραδέχτηκε ο Χιμένεθ

Αυτό δεν είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ! Το παραδέχτηκε ο Χιμένεθ

Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε το παράπονο για τους παίκτες του και στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό.

«Το μεγαλύτερο παράπονο μου, είναι το κάκιστο παιχνίδι που κάναμε. Ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε, διότι έβγαλε μεγαλύτερη καρδιά στο γήπεδο», τόνισε αρχικά.

Έχετε διακρίνει αδιαφορία από τους παίκτες σας;

«Θα ήταν άδικο να το πω αυτό. Απέναντι στον ΠΑΟΚ κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με τον Πανιώνιο όχι, με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήμασταν ανώτεροι, απόψε ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος. Δεν έχουμε μια κανονικότητα. Για να μπορέσουμε να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα έπρεπε να έχουμε μια κανονικότητα».

Ποιες είναι οι ευθύνες για την προετοιμασία του ματς;

«Τα πάντα για να κερδίσουμε και χάσαμε»

Υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης;

«Η φυσική κατάσταση δεν κερδίζεται, ούτε χάνεται σ’ έναν μήνα. Η φυσική κατάσταση, η τεχνική και η ποιότητα, είναι απαραίτητα, για μια ομάδα. Είμαστε η ομάδα με τους λιγότερους τραυματισμούς. Και από την φυσική κατάσταση είμαστε καλά. Μας λείπει η καρδιά».

Για την αντίδραση που δεν έβγαλε η ΑΕΚ;

«Δεν το γνωρίζω. Περισσότεροι επιθετικοί, δεν μπορούν να παίξουν. Αλλά ορισμένες φορές, η λύση δεν είναι αυτή. Δεν κάνουμε καλά τα πράγματα. Και είναι κρίμα μετά τον δεύτερο γύρο που κάναμε, να πετάμε αυτή την προσπάθεια»

Ο λόγος που οι παίκτες δεν έβγαλαν καρδιά;

«Δεν έχει να κάνει με το αν έχουν βγάλει καρδιά ή όχι. Πρέπει να μπαίνεις συγκεντρωμένος για να πάρεις τη νίκη. Ορισμένες φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά τουλάχιστον πρέπει να προσπαθείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags