Facebook Pixel Πήγαινε να τον διώξει ο Ολυμπιακός αυτόν που πήρε μόνος του τον ΠΑΟ - Ποιοι "κρέμασαν" τον Πασκουάλ!
| 2017-05-28 23:45:00

Πήγαινε να τον διώξει ο Ολυμπιακός αυτόν που πήρε μόνος του τον ΠΑΟ - Ποιοι "κρέμασαν" τον Πασκουάλ!

Πήγαινε να τον διώξει ο Ολυμπιακός αυτόν που πήρε μόνος του τον ΠΑΟ - Ποιοι "κρέμασαν" τον Πασκουάλ!

Ποιος το περίμενε ότι ο "τελειωμένος" θα έφτανε στο σημείο να "καθαρίζει" μόνος του ένα παιχνίδι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός, μετά από ένα μέτριο ντέρμπι με φινάλε θρίλερ, έκανε το 1-0 σε βάρος του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με MVP έναν παίκτη, που το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν να δοθεί δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα! Κι όχι μόνο στις θεωρίες, αλλά και ουσιαστικά, αφού είχαν γίνει και συζητήσεις για να "τρέξει" το θέμα.

Τελικώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έμεινε στο λιμάνι και οι Πειραιώτες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτό, όπως φυσικά και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος δικαιώθηκε απόλυτα με την επιλογή του.

Ο 22χρονος σέντερ ολοένα και παρουσιάζει πρόοδο και πλέον είναι ένα βασικότατο στέλεχος των πρωταθλητών Ελλάδας, αφού έχει σημαντική απόδοση σε όλα τα μεγάλα ματς της σεζόν (ακόμα και στον τελικό με τη Φενέρ). Κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν επίσης ουσιώδης σε όλο το παιχνίδι, αλλά και κομβικός στο τέλος, όταν και σημείωσε 4 καθοριστικούς πόντους.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, παίζοντας πολύ άσχημα, οι "ερυθρόλευκοι" στο τέλος της ημέρας πέτυχαν τον στόχο τους και αισιοδοξούν ακόμη περισσότερο για τον τίτλο. Αν έχαναν, θα βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη θέση, αφού θα ήταν στο 0-1 στη σειρά και με την πλάτη στον τοίχο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος δεν έχουν πάρει τίτλο: το Κύπελλο το πήρε ο Παναθηναϊκός και την Ευρωλίγκα η Φενέρ. Και στο επίπεδο αυτό, μόνο οι κούπες μετράνε. Τίποτε άλλο.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχασε μία χρυσή ευκαιρία για μπρέικ. Δεν έπαιξε καλά, όπως και ο Ολυμπιακός, αλλά λίγο πριν από το τέλος και πιο συγκεκριμένα στο 37' ήταν μπροστά με 58-55. Στα τρία τελευταία λεπτά, όμως, πλήρωσε τις επιπόλαιες επιθετικές ενέργειες του Τζέιμς και του Καλάθη, που γενικά ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό και αυτό στοίχισε στην ομάδα του Πασκουάλ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags