Facebook Pixel ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με πάνω από 200 επιλογές για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη
| 2017-06-09 12:40:00

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με πάνω από 200 επιλογές για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με πάνω από 200 επιλογές για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 δίνει σήμερα (21:45) η Εθνική Ομάδα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. 

Ο δρόμος για τελικά της Ρωσίας περνάει από τη Ζένιτσα. Η Εθνική Ομάδα αν καταφέρει και φύγει αήττητη από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη θα κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 εκτός έδρας κόντρα στο φαβορί του ομίλου Βέλγιο, σ’ ένα παιχνίδι όπου μπορούσε να πάρει και τη νίκη αφού κέρδιζε με 0-1 έως το 89’ οπότε δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Στη βαθμολογία του όγδοου ομίλου προηγείται το Βέλγιο με 13 βαθμούς. Η Εθνική Ομάδα είναι δεύτερη με 11 και η Βοσνία Ερζεγοβίνη τρίτη με 10.
Το παιχνίδι της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με την Εθνική Ομάδα παρουσιάζει και πολύ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει συνολικά πάνω από 200 επιλογές για τον μεγάλο αγώνα, πριν από την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκειά του.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, σε ειδικά στοιχήματα για τα κόρνερ, τις κίτρινες κάρτες, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τα πέναλτι, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τον σκόρερ του πρώτου γκολ αλλά και οποιουδήποτε τέρματος, ακόμη και για τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags