Facebook Pixel "Ποιος Μήτρογλου; Μιραλάς θέλω" - "Τι πιστεύω για τον Χάσι" – "Αυτός θα πάρει τον τίτλο στο μπάσκετ"!
| 2017-06-10 10:30:00

"Ποιος Μήτρογλου; Μιραλάς θέλω" - "Τι πιστεύω για τον Χάσι" – "Αυτός θα πάρει τον τίτλο στο μπάσκετ"!

"Ποιος Μήτρογλου; Μιραλάς θέλω" - "Τι πιστεύω για τον Χάσι" – "Αυτός θα πάρει τον τίτλο στο μπάσκετ"!

Τα πάντα όλα απ' τον Νίκο Αλέφαντο για την Εθνική, τον κόουτς του Ολυμπιακού και τον πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ. Η πρόβλεψη για τον Μαρινάκη και γιατί θυμήθηκε τον ...Ρανιέρι.

Θα ξεκινήσω με την Εθνική και θα συνεχίσω με Ολυμπιακό. Ήταν ένα ματς όχι καλό και από τις δυο ομάδες, χωρίς ταχύτητα, συνδυασμούς και φάσεις. Εμείς βέβαια επειδή παίζαμε εκτός έδρας, βολευόμασταν με την ισοπαλία. Πολύ καλή η άμυνα, Καρνέζης εξαιρετικός, τα δύο στόπερ μας πολύ καλά, και τα πλάγια μπακ καλά, εκεί όμως που ήταν η έκπληξη ήταν το κέντρο. Πήγε πολύ καλά ο Ζέκα, και ο Τζιόλης.

Ο Μάνταλος με τον Φορτούνη δεν ήταν στη μέρα τους, έχεις και τον Μπακασέτα από την άλλη πλευρά, αργός, έχεις και τον αργό Μήτρογλου, μην περιμένεις πράγματα στην επίθεση. Μεγάλη ευκαιρία πάντως έχασε ο Μάνταλος, αυτό το γκολ έπρεπε να το κάνει.

Εγώ λέω την αλήθεια, δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, να ξέρετε ότι και οι αντίπαλοί μας υπερδιαφημισμένοι ήταν, λίγα πράγματα ως ομάδα.

Και σιγά τον Τζέκο όπως είναι τώρα, τον έπιασαν το δίδυμο Μανωλά-Παπασταθόπουλου που είναι γρήγοροι και έχουν τσαγανό, δεν είναι και άπειρα παιδιά, στη Ρόμα και στην Ντόρτμουντ παίζουν. Ο Τζέκο δεν είναι γρήγορος. Δεν είναι το μοντέρνο σέντερ φορ που δύσκολα το πιάνεις. Εμένα με ακούτε να μιλάω πάντα για ταχύτητα στο ποδόσφαιρο. Ακούτε άλλους να ασχολούνται με αυτό;

Μήτρογλου για παράδειγμα. Παίκτης μόνο περιοχής. Χωρίς ταχύτητα και έκρηξη, χωρίς σπριντ, περιμένει μία φάση για να την κάνει γκολ. Έτσι όμως φαίνεται σε ολόκληρα ματς με την Εθνική να μη συμμετέχει. Άλλο να είσαι στην Μπενφίκα ή στον Ολυμπιακό που κλείνονται οι αντίπαλοι στην περιοχή τους. Εμένα δεν μου αρέσουν τέτοια φορ. Δώσε μου φορ στιλ Μιραλάς όταν τον έβαλαν εκεί να παίξει στον Ολυμπιακό, και όπως Τζιμπούρ στα ντουζένια του. Τέτοιο φορ πρέπει να βρει τώρα που μιλάμε ο Ολυμπιακός.

Στέκονται αξιοπρεπώς σε αυτήν την Εθνική, και ο Τοροσίδης που έχει κάνει τα χιλιόμετρά του. Δεν έχουμε όμως τους παίκτες τους παλιούς. Μέτριο ματς, δίκαιο το αποτέλεσμα, καλός ο βαθμός. Ήταν ένα ματς που έβλεπες ότι θα κριθεί στο ένα γκολ όποιος το βάλει.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού, όλοι για αυτό με σταματάνε και μου μιλάνε στο δρόμο. Το θέμα του προπονητή είναι περίεργο, εγώ το έχω ξαναπεί, ο πρόεδρος και οι παίκτες θα κάνουν στον Ολυμπιακό τη διαφορά και περιμένω τις μεταγραφές. Για να κάνει αυτήν την επιλογή ο Μαρινάκης, κάτι θα ξέρει, δεν είναι άσχετος, έχει πάρει 7 σερί πρωταθλήματα, οι άλλοι τι έχουν πάρει.

Και έχει κίνητρο, θέλει σαν τρελός να πάρει 8ο σερί να σπάσει το ρεκόρ των συνεχόμενων του Κόκκαλη να μείνει στην ιστορία. Θα κάνει καλές μεταγραφές πιστεύω.

Το θέμα του προπονητή δεν είναι σίγουρο, έχουμε δει ονόματα προπονητών να αποτυγχάνουν, και άλλοι άσημοι να πετυχαίνουν και να γίνονται φίρμες. Τον Μουρίνιο ποιος τον ήξερε όταν πρωτοπήρε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ρανιέρι ήρθε στην Εθνική Ελλάδας σαν όνομα, απέτυχε παταγωδώς και έφυγε κυνηγημένος, και ενώ έλεγαν όλοι ότι τέλειωσε, πήγε και έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία παίρνοντας τον τίτλο με τη Λέστερ. Θα μείνει αθάνατος, ούτε στα επόμενα 200 χρόνια δεν ξαναπαίρνει πρωτάθλημα η Λέστερ.

Ο Ζαρντίμ έφυγε σαν κυνηγημένος από τον Ολυμπιακό, πήγε στη Μονακό και τώρα είναι πρωταθλητής Γαλλίας, και πήγε στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι' αυτό λέω ότι ο προπονητής είναι περίεργο πράγμα, πώς θα κολλήσει με μία ομάδα και τι παίκτες θα έχει.

Όσο για την καταγωγή του, εγώ το έχω πει και στο παρελθόν, δεν στέκομαι σε τέτοια, στέκομαι στο ποδόσφαιρο. Αν θα φτιάξει ομαδάρα ο Ολυμπιακός, κανείς δεν θα ασχοληθεί με αυτό. Και Τούρκοι έχουν παίξει στον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο και στον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Και μια που είπα για μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Ματσάρα μεγάλη θα γίνει, αλλά θα είναι μεταμορφωμένος ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να ταπεινωθεί μέσα στο ΣΕΦ. Έχει καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι θα παίξουν το ματς της ζωής τους. Χάσανε έναν τελικό στην Ευρωλίγκα, αλλά εκτός έδρας, δεν νομίζω ότι λίγες μέρες μετά θα χάσουνε και τον τελικό στο πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα τους. Πρέπει όλοι οι Ολυμπιακοί που θα είναι στο ΣΕΦ, παίκτες, προπονητές και οπαδοί να βρεθούν στην καλύτερη φόρμα τους. Με πρώτο τον Σπανούλη. 

Eπιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags