Facebook Pixel Αυτή είναι η "ελληνική" λίστα του Παναθηναϊκού!
| 2017-06-17 09:10:00

Αυτή είναι η "ελληνική" λίστα του Παναθηναϊκού!

Αυτή είναι η "ελληνική" λίστα του Παναθηναϊκού!

Διαβάστε για το ποιοι παίκτες από τη Superleague είναι στο στόχαστρο των Μαρίνου Ουζουνίδη και Νίκου Λυμπερόπουλου! Τα 2+1 ονόματα που θέλουν να φέρουν!

Οι Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος έχουν στη λίστα τους και δύο παίκτες που γνωρίζουν καλά από το ελληνικό πρωτάθλημα και ως ελεύθεροι μπορούν να έρθουν με μικρό κόστος.

Ο λόγος για τον Άντι Λίλα (31 χρονών, 22 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος), τον Αλβανό μέσο που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θεωρείται πως μπορεί να προσφέρει λύσεις πίσω από Κουρμπέλη και Ζέκα, αλλά και τον Τζέφρι Σαρπόνγκ (25 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ φέτος), τον 28χρονο Ολλανδό εξτρέμ που έπαιξε στη Βέροια και προορίζεται για εναλλακτική λύση στα άκρα, από τη στιγμή που αποχώρησαν Μπουμάλ και Π. Βλαχοδήμος. 

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση Κολοβέτσιου, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία, αλλά εκτιμάται πως το θέμα θα κλείσει θετικά και ο Λαρισαίος στόπερ θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, στις 26 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags