Facebook Pixel Μεταγραφή - τοπ: Αυτόν που τα "έσπαγε" με Τζέιμς και Μπουρούση κοιτάει ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-26 10:20:00

Μεταγραφή - τοπ: Αυτόν που τα "έσπαγε" με Τζέιμς και Μπουρούση κοιτάει ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταγραφή - τοπ: Αυτόν που τα "έσπαγε" με Τζέιμς και Μπουρούση κοιτάει ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια τρομερή περίπτωση για την θέση του πόιντ γκαρντ εξετάζουν οι άνθρωποι του "τριφυλλιού".

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κινήσεις του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και στο θέμα των ανανεώσεων.

Μετά το "ναι" του Κένι Γκέιμπριελ, σειρά παίρνει ο Τζέιμς Γκιστ, του οποίου η περίπτωση δεν είναι τόσο απλή και θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες κινήσεις και τα "θέλω" του Τσάβι Πασκουάλ.

Στο προσκήνιο υπάρχει πάντα το ζήτημα του γκαρντ, καθώς μετά την αρνητική απάντηση του Κώστα Σλούκα οι Πράσινοι είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Ντάριους Άνταμς.

Σύμφωνα με την "Sport Time", ο 28χρονος Αμερικανός βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Πασκουάλ.

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για το "τριφύλλι" στο θέμα του Άνταμς είναι το γεγονός πως έχει άριστη σχέση με τον Γιάννη Μπουρούση και τον Μάικ Τζέιμς, με τους οποίους έκαναν "όργια" στην Μπασκόνια πριν δύο σεζόν, ενώ τον γνωρίζει καλά και ο Καταλανός κόουτς των Πράσινων από τη θητεία του στην Ισπανία.

Την σεζόν που τελείωσε ο Άνταμς αγωνίστηκε στην Κίνα για λογαριασμό της Ξινγιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς, την οποία οδήγησε ως MVP στον τίτλο του πρωταθλητή. Όσο για τις δύο σεζόν με την Μπασκόνια στην Ευρωλίγκα, ο 28χρονος μέτρησε 12,9 πόντους, 3,6 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Δείτε τον σε δράση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags