Facebook Pixel Απολαυστικός Ολυμπιακός με φαντασία και εκτέλεση!
| 2017-07-08 20:51:00

Απολαυστικός Ολυμπιακός με φαντασία και εκτέλεση!

Απολαυστικός Ολυμπιακός με φαντασία και εκτέλεση!

Οι «Ερυθρόλευκοι» έδειξαν εντυπωσιακό πρόσωπο και… σκόρπισαν 6-0 τη Μαλίν, με έξι διαφορετικούς σκόρερ. Καλή κυκλοφορία μπάλας, εξαιρετικά τελειώματα. Γκολάρα από κόρνερ ο Φορτούνης.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, νίκησε… μόνο με 6-0 τη Μαλίν, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες στο φινάλε για περισσότερα γκολ.

Οι Πειραιώτες είχαν εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας, έφταναν πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και βρήκαν δίχτυα με τους Ομάρ, Μποτία, Φορτούνη (απευθείας κόρνερ!!!), Μαρίν, Ελιουνούσι και Ανσαριφάρντ.

Δημιουργικός, απολαυστικός και θεαματικός!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στο παιχνίδι με σύστημα 4-2-3-1, κάτω από την εστία ήταν ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερό ο Κούτρης και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Ρέτσος-Μποτία. Ο Ταχτσίδης βρισκόταν στα χαφ στο πλευρό του Ρομαό, με τον Πάρντο στο ένα άκρο της επίθεσης, τον Μάριν στο άλλο και τον Φορτούνη πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μπεν

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός όχι μόνο επέβαλε τον ρυθμό του, αλλά ευτύχησε μόλις στο 11’ να ανοίξει το σκορ. Ο Πάρντο έκανε ωραία κίνηση, έβγαλε την σέντρα και ο Ομάρ με κεφαλιά – λόμπα έγραψε το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε άλλον… αέρα στους Πειραιώτες, οι οποίοι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν εξαιρετική, με μοναδική παραφωνία την ευκαιρία της Μαλίν στο 18’, όταν ο Ματίς έφυγε στην πλάτη της άμυνας και χρειάστηκε η επέμβαση του Καπίνο.

Ο Ολυμπιακός έχοντας καλή κυκλοφορία μπάλας, συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο 21’ σκόραρε για δεύτερη φορά. Μετά από κομπίνα στο κόρνερ, ο Μάριν έστρωσε στον Φορτούνη, αυτός έβγαλε την σέντρα και ο Μποτία με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0. Μετά και το δεύτερο τέρμα, οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν μάλιστα και κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Μπεν και Φορτούνη.

Τελικά, ο Έλληνας άσος βρήκε δίχτυα με έναν θαυμάσιο τρόπο στο 38’. Συγκεκριμένα, ο Φορτούνης σκόραρε με απευθείας κόρνερ και αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο. Το 3-0 ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.


Το σόου συνεχίστηκε με εξάρα!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Χάσι αντικατέστησε τον Μπεν με τον Ανσαριφάρντ και τη Μαλίν ιδιαίτερα απειλητική, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο χρειάστηκαν τρεις σημαντικές επεμβάσεις του Καπίνο.

Οι Πειραιώτες ωστόσο πολύ σύντομα ανέβασαν και πάλι ρυθμούς και κατάφεραν στο 55’ να πετύχουν και τέταρτο γκολ. Ο Ομάρ κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, έδωσε στον Πάρντο, αυτός έβγαλε την σέντρα και ο Μαρίν με κεφαλιά έγραψε το 4-0. Οι Ερυθρόλευκοι όμως είχαν… πάρει φόρα και δεν σταμάταγαν με τίποτα.

Ούτε με τις εννιά (!) αλλαγές του Χάσι (Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο, Μαρίν, πέρασαν εκτός. Ανδρούτσος, Σισέ, Νικολάου, Ντε λα Μπέγια, Ζντιέλαρ, Σιώπης, Μαρτίνς, Σεμπά και Ελιουνούσι στο ματς στο 60) κατέβασε ταχύτητα ο Ολυμπιακός, που βρήκε κι άλλα γκολ μέχρι το φινάλε, απέναντι στην κακή άμυνα των Βέλγων.

Στο 74’ συγκεκριμένα, ο Ανδρούτσος γύρισε ωραία στον Ελιουνούσι, που έκανε εύκολα το 5-0, ενώ στο 81’ ο Σεμπά έφυγε πολύ ωραία στην κόντρα, έστρωσε έξυπνα στον Ανσαριφάρντ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 6-0, που ήταν και το τελικό σκορ του φιλικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags