Facebook Pixel "Τρελαμένοι" στο Λιμάνι με Χάσι - Τι έκανε με τους "τελειωμένους" κι απίστευτη κίνηση στον Λεμονή!
| 2017-07-30 13:30:00

"Τρελαμένοι" στο Λιμάνι με Χάσι - Τι έκανε με τους "τελειωμένους" κι απίστευτη κίνηση στον Λεμονή!

"Τρελαμένοι" στο Λιμάνι με Χάσι - Τι έκανε με τους "τελειωμένους" κι απίστευτη κίνηση στον Λεμονή!

Έχει... ξεφύγει ο Κοσοβάρος τεχνικός με αυτά που κάνει στον Ολυμπιακό! Τι λένε στον Πειραιά για τις επιλογές και τις αποφάσεις του; To Sportdog.gr έχει όλο το ρεπορτάζ...

Μπορεί να ήρθε ως μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη επιλογή και τα σημάδια κριτικής να ήταν εντονότατα από τον κόσμο του Ολυμπιακού, όμως ο Μπεσνίκ Χάσι είναι δίχως δεύτερη σκέψη ο πιο μεγάλος κερδισμένος του θριάμβου του Ολυμπιακού μέσα στο Βελιγράδι.

Το δίχως άλλο, ο 45χρονος προπονητής έκλεισε πολλά στόματα και απέδειξε ότι «ξέρει τη δουλειά». Αλλά κυρίως, ότι ο ρατσισμός δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο.

Και τι δεν είχε ακούσει το προηγούμενο διάστημα για την καταγωγή του ο γεννημένος στην πρώην Γιουγκοσλαβία, Αλβανοκοσοβάρος στην καταγωγή, προπονητής, ο οποίος «πλήρωσε» και το γεγονός ότι πριν ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες, διαρρέονταν ως υποψήφιοι για τον πάγκο της ομάδας προπονητές από προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, όπως Γάλλοι, Ισπανοί, Αργεντινοί και Πορτογάλοι.

Τελικά όμως, ήρθε ο -σχετικά άσημος- Χάσι και κέρδισε άμεσα τους πάντες, μια και έφτιαξε μια απολύτως ορθολογική ομάδα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ολοι λένε τα καλύτερα, τόσο για τις μεθόδους του στην προπόνηση όσο και για τις επιλογές του στις μεταγραφές, αλλά και για το γεγονός ότι ήρθε με έτοιμη «ατζέντα» στο Λιμάνι για πολλά θέματα, προτείνοντας και εκείνος λύσεις όποτε υπήρχε πρόβλημα. Και όχι μόνον αυτά!

Το deal με Οφόε και ποιους "ανέστησε"

Οποτε χρειάστηκε, όπως στην περίπτωση του Οτζίτζα Οφόε, έκανε ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη και είχε ενημέρωση από «πρώτο χέρι» για όλες τις εξελίξεις. Ετσι, όταν όλοι νόμιζαν ότι ο Βέλγος κλείνει στην Κράσνονταρ, εκείνος είχε ήδη ενημερωθεί ότι η δουλειά χάλασε και ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να προχωρήσει!

Νερό στο όνομα του Χάσι, όμως, πίνουν ήδη στο Λιμάνι και για το ότι «διάβασε» εξαιρετικά το παιχνίδι της Παρτίζαν, εξουδετερώνοντας όλα τα ατού των Σέρβων, που μέσα στο σπίτι τους κατάφεραν να βρουν δίχτυα μόνο με τη βοήθεια της τύχης. Στον Χάσι αποδίδονται τα εύσημα και για το ότι «ανέστησε» παίκτες, που θεωρούνταν... τελειωμένοι για την ομάδα, όπως ο Μπεν και ο Πάρντο, αλλά και για το ότι γρήγορα αντιλήφθηκε τις ηγετικές ικανότητες του Ρομαό.

Γενικά, όλοι στον Ολυμπιακό παραδέχονται ότι σαν άνθρωπος ο Χάσι είναι «αλεπού», ένας γνήσιος ποδοσφαιράνθρωπος, που το μάτι του «κόβει» και δύσκολα πιάνεται... κορόιδο!

Απομόνωσε τον Λεμονή στην κηδεία

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας στη Σερβία στον αείμνηστο Θανάση Μπέμπη, στην κηδεία του οποίου, μάλιστα, κατάφερε να... απομονωθεί με τον πρώην προπονητή των Ερυθρολεύκων, Τάκη Λεμονή και να μιλήσουν εφ όλης της ύλης για περίπου μισή ώρα!

Πρόκειται σίγουρα για κινήσεις που δεν θα περίμενε κανείς από ξένο προπονητή, πόσω μάλλον με παρουσία μόλις 1,5 μήνα στην ομάδα του. Ακόμα, στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους και για ένα ακόμα γεγονός επί Χάσι: ότι ο 45χρονος τεχνικός κρατάει τους παίκτες του στην «τσίτα» παρά την ευρεία νίκη στο πρώτο ματς με την Παρτίζαν και τονίζει καθημερινά στις ομιλίες του ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι υπάρχουν ακόμα 90 δύσκολα λεπτά στη ρεβάνς με τους Σέρβους.

Όλα τα παραπάνω έχουν πείσει ήδη τους Πειραιώτες ότι πέτυχαν «λίρα 100» στη δύσκολη επιλογή τους για τον νέο προπονητή της ομάδας, απόφαση μάλιστα, που πήγε κόντρα στις επιθυμίες των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου και όχι μόνο. Όμως, όσοι επέμειναν τότε σε αυτή την επιλογή, τώρα αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags