Facebook Pixel Ιδού τι έγινε με το "θρίλερ" της μετάδοσης στη Μόσχα! Πήρε θέση η Nova!
Life
| 2017-08-02 22:19:00

Ιδού τι έγινε με το "θρίλερ" της μετάδοσης στη Μόσχα! Πήρε θέση η Nova!

Ιδού τι έγινε με το "θρίλερ" της μετάδοσης στη Μόσχα! Πήρε θέση η Nova!

Διαβάστε τι εξηγήσεις έδωσε το συνδρομητικό κανάλι για την μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ στη Μόσχα, που μεταδόθηκε από το δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Nova:

- Δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στους εντός και εκτός έδρας αγώνες των προκριματικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Γι' αυτό και σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν, άλλο κανάλι έχει τον εντός έδρας αγώνα και άλλο τον εκτός έδρας.

- Η NOVA έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ ΑΕΚ για τα φιλικά και τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια, καταβάλλοντας ένα μεγάλο για την εποχή, και όχι μόνο, τίμημα.

- Ό,τι γράφτηκε, από κακόβουλες προφανώς διαρροές, για 35 χιλιάδες ευρώ, δεν ευσταθούν. Ουδέποτε κανείς ατζέντης έκανε αυτή την προσφορά στη NOVA. H NOVA ακόμη και πριν από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ προσπάθησε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ρεβάνς, αλλά τα χρήματα που αξίωνε η ομάδα της Ρωσίας ήταν υπερβολικά και πολύ περισσότερα από τα 35 χιλιάδες ευρώ.

- Δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ξεκίνησε ένας νέος αγώνας δρόμου, καθώς τα δικαιώματα του αγώνα δεν είχαν κλείσει σε κανένα ελληνικό κανάλι. (Το ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν γνώριζε στη NOVA κανείς για την τύχη του αγώνα, προφανώς και δεν βαραίνει τη NOVA).

- Η NOVA έκανε την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να μπορέσει να μεταδοθεί ο αγώνας, έστω κι αν δεν υπήρχε η δυνατότητα να επικοινωνηθεί και να έχει εμπορικό όφελος. Σεβόμενοι όμως τους συνδρομητές η NOVA έκανε τα πάντα για να μεταδοθεί ο αγώνας.

- 30 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, η NOVA έφτασε σε οικονομική συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ, κάτι για το οποίο βοήθησε και η ΠΑΕ ΑΕΚ.

- Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, εκπρόσωπος του Ρώσικου καναλιού που πραγματοποιεί την παραγωγή, ενημέρωσε τη NOVA ότι δεν είναι έτοιμοι να δώσουν τις λεπτομέρειες του δορυφόρου.

- 18 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα οι Ρώσοι έστειλαν τις λεπτομέρειες του δορυφόρου, στον οποίο θα ανέβαινε το σήμα.

- 36 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα το σήμα ανέβηκε στον δορυφόρο, με τη διαφορά ότι υπήρχε "μαύρο", καθώς το βαν δεν είχε δώσει την εικόνα του αγώνα.

- Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (στο ένα λεπτό έξτρα χρόνου) η εικόνα ήταν έτοιμη και το δεύτερο ημίχρονο μεταδόθηκε από το Nοvasports 1HD.

Τέτοιου είδους συμφωνίες προφανώς και δεν υλοποιούνται σε 2 ώρες.

Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ακόμα και για πράγματα που δεν γνωρίζει, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη στήριξη της NOVA στις ελληνικές ομάδες γενικότερα και στην ΑΕΚ ειδικότερα, υπενθυμίζοντας, εκτός των άλλων, ότι είχε σταθεί δίπλα της ακόμη και στο νέο ξεκίνημα του συλλόγου τη σεζόν 2013-14. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags